banner113

GMM İmran TEKİN;”Gelecek, Ufku Geniş Gençlerin Olacak”

Kızıltepe Gençlik Hizmetleri Müdürü İmran TEKİN ilçe merkezindeki Kızıltepe Anafartalar İlk-Ortaokulunu ziyaret etti.

GMM İmran TEKİN;”Gelecek, Ufku Geniş Gençlerin Olacak”

Kızıltepe  Gençlik Hizmetleri  Müdürü İmran TEKİN ve Gençlik Merkezi üyeleri okul ziyaretinde öğrencilere Gençlik Merkezinde verilen hizmetleri ve yapılan çalışmaları anlattı.

Kızıltepe  Gençlik Hizmetleri  Müdürü İmran TEKİN ;”Sevgili gençler Hayatın ne zaman nerede bize hangi sürprizleri hazırladığını bilemeyiz; Bildiğimiz  ve emin olduğumuz tek şey  bu hayatta hep iyiliğin kazandığı, geçici zaferleri olsa bile kötülüğün de hep kaybettiğidir. Toplumdaki çarpıklıkların temelinde değer bilincini kaybetmemiz yatıyor, kendine değer veren insan çevresine değer verir ve bu değerle değer görür. İnsanoğlu tek başına bir hiçtir ancak çevresinin kendisine vereceği değerle değer kazanır. Bu geçici Hayatta herkes bir iz bırakır, kimi iyi kimi kötü umarım hepimiz , arkasından iyilikle bahsedilecek  bir iz bırakırız”dedi.

 Tasarruf tedbirleri, zamanı verimli kullanma, insan ilişkileri, Tercih dönemi öncesi ortaöğretim kurumları ve özellikleri ile ilgili çocuklarla sohbetten sonra

Gençlik ve Spor bakanlığı Gençlik hizmetlerinin çalışmaları ve yaz gençlik kampları hakkında da bilgi veren  GMM İmran TEKİN, Merkezleri bünyesinde Resim, Müzik, Ebru, Satranç, Wushu, Bilgisayar, Tenis vb aktivitelerin gerçekleştirildiği yaz döneminde tüm gençleri merkeze beklediklerini belirtti. 

 Yapılan sunumların ardından öğrencilere çeşitli hediyeler ikram edildi. Kızıltepe Anafartalar İlk-Ortaokulu Müdürü Mehmet Ali DEMİR Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu tür ziyaretlerin sıklıkla yapılmasının, sosyal ve sportif anlamda öğrencilere ve bölgeye büyük kazanımlar sağlayacağını dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2017, 15:57

derik47

YORUM EKLE
YORUMLAR
genç kızıltepeli
genç kızıltepeli - 7 yıl Önce

daha önce kızıltepe gençlikte kediler köpekler cirit atıyodu yan gelip yatıyolardı in cin top oynuyodu suan biraz canlılık gelmiş başırılarınızın devamını dilerim

SIRADAKİ HABER