Gençlik Merkezinde koruyucu siper üretimine başlandı

Mardin Kızıltepe ilçesinde, Gençlik Merkezinde korona virüs tedbirleri kapsamında yüz koruyucu siper üretimine başlandı.

Gençlik Merkezinde koruyucu siper üretimine başlandı
Koronavirüs salgınından korunmak amacıyla alınan tedbirler arasında önemli yer tutan koruyucu maskeden sonra en fazla kullanılan maskeler arasında yer alan yüz koruyucu siper üretme çalışmalarına hız verildi. Bu kapsamda Kızıltepe Gençlik Merkezinde, sağlıkçıların kullanımı için yüz koruyucu siper üretimine başlandı.


Kızıltepe Gençlik Merkezi, Ülkemizde ve tüm dünyada devam eden korona virüs salgını dolayısıyla alınan koruyucu tedbirler arasında özellikle sağlık çalışanlarının korunmasına yönelik olarak kullanılan yüz koruyucu siper üretimine başladı.

 

Kızıltepe Gençlik Merkezi Müdürü İmran Tekin, kendi imkanları ile ürettikleri bariyerli yüz koruyucu siper maskelerini merkez bünyesinde görev yapan personeller tarafından üretilmeye başlandığını belirterek, “Sağlık çalışanlarımız için gençlik merkezimizde kendi imkanlarımızla bariyerli maske olarak bilinen yüz koruyucu siper üretiyoruz. Günde yaklaşık olarak 100 maske üretiyoruz. Hedefimiz 5000 adet rakamına ulaşıp ilimizdeki tüm sağlık çalışanlarına dağıtmaktır.” Dedi


Tekin, Kızıltepe Gençlik Merkezinde üretimine başlanan koruyucu siper maskelerinin İl Müdürlüğünün destekleri ile tüm il genelindeki tüm gençlik merkezlerinde üretimine başlanacağını da açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2020, 01:14

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER