banner113

Gazetecilerden Kaymakam Çam’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kızıltepe Gazeteciler Derneği yönetim kurulu üyeleri Kızıltepe Kaymakamı Hüseyin Çam’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dilediler.

Gazetecilerden Kaymakam Çam’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Kızıltepe’de görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarının oluşturduğu Kızıltepe Gazeteciler Derneği (KGD) yöneticileri geçen hafta yeni görevine başlayan ilçe kaymakamı Hüseyin Çam’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Hükümet Konağında bulunan Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarete Cemiyet başkanı Faraç Çobanoğlu, başkan yardımcısı İsmail Aydoğan ile yönetim kurulu üyeleri, M. Halit Solhan, İbrahim Aydoğan, Adnan Koçhan ile Selman Güneş iştirak etti.

Kaymakam Çam’a ilçede başladığı yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan gazeteciler, kendisine başarılar dileyerek Kızıltepe sorunlarını ilettiler. İlçe sorunlarının ağırlıklı olarak ele alındığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Kaymakam Çam’da ilçenin sorunlarının çözümü için çalışacaklarını belirterek öncelikli olarak eğitim kalitesinin yükseltilmesi için çaba sarf edeceklerini, bir çok ilden büyük bir ilçede üst liglerde bir futbol takımının olmayışının eksikliğine dikkat çekerek bir çok takım yerine güçleri birlieştirip tek takım etrafında kenetlenmesi gerektiğini söyledi. Kızıltepe Kaymakamı Hüseyin Çam, Tarımın iyileştirilmesi gerektiğinide belirten Kızıltepe’yi tanıdıkça sorunların çözüm yollarının da ona göre ortaya koyacaklarını ve üstesinden gelmek için gereken adımları atacaklarını belirtti.


Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2019, 08:38

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER