banner113

Federasyon Gençlerinden Öğrencilere Defter Kalem Yardımı

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Gençlik Kolları açtıkları Defter ,kalem kampanyasıyla ve kendi imkanlarıyla topladıkları defter ve kalemleri İhtiyaç sahibi öğrencilere dağıttılar.

Federasyon Gençlerinden Öğrencilere Defter Kalem Yardımı

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Bünyesinde Örgütlenen Gençlik Kolları Yaklaşık bir ay önce başlattıkları Defter,kalem kampanyasıyla ve kendi imkanlarıyla Topladıkları 700 Adet Defter ve Kalemleri Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün bilgi ve önerileri doğrultusunda İhtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımı yapıldı.

 Tespit edilen Üç okul  Kızıltepe Mezopotamya İlköğretim,Mezopotamya Ortaöğretim İMKB Ortaöğretim okullarında  okuyan ihtiyaç sahibi olan Öğrencilere Federasyon gençlik kolları Yönetim kurulu Üyeleri Tarafından dağıtıldı.

Konuyla İlgili Bir açıklama yapan Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Onur Duva Gençlik Kolları olarak geçen sene duyarlı hayırsever vatandaşlarımızın’da katkısıyla Topladığımız 10 Bin Kitap ihtiyacı olan okullarımızın Kütüphanesine Bağışladık.Bu sene Defter,Kalem kampanyası ile devam ettiğimiz kampanyanın amacı Okumaya verdiğimiz önemin  göstergesidir.Bir Toplumun her alanda gelişmesi,Büyümesi,Huzur ve refahı ancak ve ancak okumuş,eğitimli ve Kültürlü bir genç nesil ile Mümkündür. Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Gençlik kolları olarak Bundan sonrada eğitim alanında hizmetlerimiz devam edecektir.Kampanyamıza Maddi ve manevi desteğini  esirgemeyen  tüm duyarlı halkımıza teşekkür ediyoruz “Dedi

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2014, 13:06

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER