banner113

Çev-Gön Başkanı Çakar'dan Cudi Yangınına Tepki

Kızıltepe ÇEV-GÖN Başkanı Menduh Çakar Cudi Dağındaki Yangın İle İlgili Bir Açıklama Yaptı.

Çev-Gön Başkanı Çakar'dan Cudi Yangınına Tepki
Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar, son günlerde yoğunlaşan orman yangınlarına tepki amacıyla bir açıklama yaptı.
Çakar'ın açıklamasını aynen yayınlıyoruz:
Bizler Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği olarak her zaman doğaya ekolojiye zarar verenleri kınıyoruz. Şu anda KÜRDİSTAN'da dağlar yanıyor, bize mesaj geldi bizde oradaki ekoloji platformuna mesajımız yolladık.
Biz Kızıltepe Çev-Gön Derneği olarak bunu şiddetle kınıyoruz Doğayı Ekoloji yakmak insanlık dışıdır. Bunlar bizim tarihimizdir tarihi yok etmek boğmak insanlığı boğmakla eş değerdir çünkü tarihini bilmeyen bir halk geleceğini sağlam temeller üzerinde inşa edemezler. çevreyi hor gören geleceği zor görür orada yanan yangın doğa felaketi canlı varlıkları da öldürüyor bu insani vicdani ve İslami olarak doğru değildir
Bizler Kızıltepe Çev-Gön Derneği olarak doğa ve ekoloji kıyımı nerede olursa olsun şiddetle kınıyoruz. Termik Santral Baz istasyonları anız yangınları ekolojiyi yıkıp baraj yapma konusunda her zaman ve her platformda tepkimizi ortaya koymaktayız. İstanbul Taksim Gezi Parkı için eylem yapanlar nerede çevreciler nerede doğa severler nerde, onlardan ses yok İnsanlığı Doğa ve Ekoloji için duyarlılığa davet ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2015, 18:56

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER