banner113

ÇEV-GÖN BAŞKANI ÇAKAR İSRAİL'İ KINADI

Kızıltepe Çevre Gönülleri Derneği Başkanı Menduh Çakar İsrail Devletini Kınadı.

ÇEV-GÖN BAŞKANI ÇAKAR İSRAİL'İ KINADI
Başkan Çakar basın yazılı olarak gönderdiği açıklamada; Müslüman ülekleri üstünde oyanan oyunları dile getirirken, İsrail devletinin son günlerde Filistin Gazze'ye yaptığı saldırılarını şiddetle kınadı.

Çakar'ın Açıklamasını Aynen Yayınlıyoruz;
YAHUDİ LOBİSİ FİLİSTİN'İ YOK ETMEK İSTİYOR.
"Türkiye'nin almış olduğu üç günlük yas kararı çok yerinde ve Türkiye'ye yakışır bir insani duruştur." dedi.
Çevgön başkanı Çakar açıklamasına şöyle devam etti.
"Son gelişmeler açıkça gösteriyor ki insanlık için milletçe, Kürt,Türk,Arap,Ermeni demeden tek yürek olmak gerekiyor; aksi takdirde herkesin akıbeti Filistin gibi olacaktır." dedi.
Ayrıca Çakar, İsrail'in tüm İslam ülkelerini ve insanlığı köleleştirmek istediğini dile getirdi.
Çev-Gön başkanı şu soruların cevabını vererek de şu anki panoramayı gözler önüne serdi.
Dünya'nın Egemenleri Kim?
Medeni Denilen Batı Neyin Peşinde?
Medeni Batı denilen güç; mazlumların iktidar olmaması için zulmün yanında yer alan bir güçtür. Dünyanın egemenleri kabul edilen Abd, Rus, Alman,İngiliz , Fransız liderler zulme karşı sessiz kalarak yapılanları onaylamaktadır.
Öncesinde Irak'ta sonra Rojava'da, Kobane'de ve son olarak Filistin'de yapılan vahşet ve ibret verici ölümlere karşı sessiz kalan siyonist güçler aslında tüm dünya haklarına seyirce kalarak büyük zarar veriyor.
Ama tüm bu çekilen dertlere rağmen Filistin umudunu yitirmiş olabilir. Sonuç ne olursa olsun er geç Filistin halkı birçok yerde ve örnekte olduğu gibi tıpkı Viyetnam halkı gibi özgürlüğüne kavuşacaktır .
Siyonist İsrail rejimi katliam yapiyor. Gazze'deki Filistin halkının insanlık duruşunu ayaklar altına alıp diğer komşu müslümanlara göz dağı veriyor. İşte buna sessiz kalanlar bilsinler ki gün gelir, devran döner ve sıra onlara da gelir.

Yukarıdaki tabloda anlattıklarımız gösteriyor ki tüm Müslüman halklar Gazze halkının liderliğinde var oluşunu göstermelidir. Aksi bir duruş sergilemek başta ABD ve İsrail ve destekçileri olmak üzere birçok Yahudi destekçisinin dünyayı istimlak edeceği anlamına gelir.
Saygılarımla...

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 01:52

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER