banner113

Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Derneğini Ziyaret Etti

Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ve beraberindeki heyet ile birlikte Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Derneğini Ziyaret Etti

Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Derneğini Ziyaret Etti

Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim,İdari İşler Daire Başkanı  Erdinç Hatinoglu, Daire Başkanı Hamdi Kutlu,Pazarlama Bölge Müdürü Ali Satı ve Bayi Yönetcisi Mehmet Cevat Ekdi ve beraberindeki heyet bir süre dernek merkezinde dernek üyeleriyle birlikte sohbet etti ve derneğin  çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, “Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Derneğinin olması bizi çok gururlandırıyor.Ayrıca bölgede  Çaykur çayının tüketilmesinin arttırılması ve dolayısıyla pazar payının yükseltilmesi için yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftar Derneği Başkanı Harun Çınar’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum “dedi.

Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftar Derneği Başkanı Harun Çınar” Genel Müdürümüz sayın  Yusuf Ziya Alim, İdari İşler Daire Başkanı  Erdinç Hatinoglu, Daire Başkanı Hamdi Kutlu,Pazarlama Bölge Müdürü Ali Satı ve Bayi Yönetcimiz Mehmet Cevat Ekdi’ye nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz. Kızıltepe’ deki derneğimizin  amacı Rize ile Mardin şehirleri arasında kardeşlik köprüsü pekiştirip iki şehrin bu kardeşlik ile tanıtımını yapmaktır"dedi.

Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftar Derneği Başkanı Harun Çınar ziyaret sonrası Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’e bir teşekkür plaketi sundu.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2019, 16:28

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER