banner113

ÇATOM Satranç Turnuvası Sona Erdi.

Kızıltepe Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) da kadın kursiyerler arasında düzenlenen satranç turnuvası sona erdi.

ÇATOM Satranç Turnuvası Sona Erdi.

Turnuvada dereceye giren ilk üç yarışmacıya ödülleri verildi.

 

Kızıltepe ÇATOM'un gerçekleştirdiği ve kursiyerin katılımı ile yapılan satranç Turnuvasında sırasıyla ilk üç dereceyi elde eden başarılı Kursiyer yarışmacılar Saliha Urtekin, Emine Anık ve Narin Ece Kalkan’a Madalyaları İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç ve ilçe Halk Eğitim Müdürü Mehmet Hadi Gökdemir’in tarafından verildi.

 

Ödül törenine katılan Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, başarılı öğrencileri ve emeği geçenleri tebrik ederek başarılar diledi. Ermiş, daha sonra ÇATOM bünyesindeki kursları gezerek incelemelerde bulunup kursiyerlerin sorun ve isteklerini dinledi.

Kızıltepe ÇATOM Müdürü Leyla Onur Yanar düzenledikleri turnuva ile ilgili olarak, “Kızıltepe ÇATOM'un düzenlemiş olduğu satranç Turnuvası'nı satranç federasyon temsilcisi Av Nazan KAYA ile birlikte açılış hamlesini gerçekleştirdik. Satranç turnuvamız çok başarılı bir şekilde tamamlanarak 1. Saliha Urtekin 2. Emine Anık ve 3. Narin Ece Kalkan adlı katılımcılarımız dereceye girerek ilçe Kaymakamımız Sayın Erdoğan Turan Ermiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve ilçe Halk Eğitim Müdürü Tarafından madalyaları takılmıştır.Turnuvanın gerçekleşmesinde çok emek veren değerli hocalarımızdan A.Kadir Abak'a çok teşekkür ederiz.” Açıklamasında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2015, 10:04

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER