banner113

Çakar; “Elektrikte Halkımızın Sabrını Taşırmasınlar“

Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı MeNduh Çakar,Bölgede meydana gelen elektirik kesintilerine ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

Çakar; “Elektrikte Halkımızın Sabrını Taşırmasınlar“
ÇEV-GÖN Başkanı MeNduh Çakar'ın konuya ilişkin açıklaması şöyle: ''Kızıltepe Qoser halkı tüm girişimleri yaptı, gerekli her yere mesaj iletildi, bunu tekrarlanması anlamsız karşı tarafa zaman kazanmasıdır. Bir hafta önce halkımızın eyleme geçmeleri ve buna ilçe kaymakamımızın soruna çözüm için katılımı ve halkla berabere eyleme geçip gerekli yere çağrı ve mesaj vermesi tüm yerel ve ulusal basında yer aldı. İkinci bir husus “GAP” sorunu hal olmayınca yıllardır GAP sorunu hala çözülmedi, hala bitmedi, ayrıca elektrik yer altı ve yer üstü ve tüm trafolar 20-30 yılık malzemelerdir. Bunların yenilenmemesi mahalleler ve büyük konutlar arasındaki trafo paylaşımları yapılmadıkça bu iş olmaz, tüm bunlar ilgililer ve yetkililer bildikleri halde kaçak elektrik ve halkı rencide ediyorlardır.Bu konuyu gündeme getirmek iyi değildir.Halkımızın sabrını taşırmasınlar.Kaçak elektrik sadece bir bahanedir... Bu elektrik sorunumuz ilçemize fakülte ve yüksek okul için çabalarımızın durumu; Artuklu üniversitesi rektörü Bedii Omay’ın Kızıltepe’ye üvey evlat bakışı gibidir bu elektrik sorunu da ilgililer ve yetkililer en çoğu da ilimizin vekillerimizin vekilleri Kızıltepe çığlıklarını ciddiye almamalarından kaynaklıyor diye düşünüyorum. Elektrik sorununu gündeme getirip etrafımızda ve özellikle bölgemizde yaşanan olayları göz ardı etmemeliyiz.''Dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2014, 21:14

derik47

YORUM EKLE
YORUMLAR
sayın cakar
sayın cakar - 10 yıl Önce

sayın cakar bölge için güzel bir duyarlılığı dile getirmişsiniz de, bölge de tüketilen elektriğin %75'i kaçak. bunun için de bir açıklama yapsanızda sizde biraz destek olsanız. bir şeyleri devletten beklerken önce devlete de sahip çıkmak lazım. bu duyarlılığınızı da bekliyoruz

SIRADAKİ HABER