Büyük Boğaziye Mahallesi'nde Yol Çalışmaları Sona Erdi

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam, Ak Parti Milletvekilleri Cengiz Demirkaya ve Şeyhmus Dinçel, Ak Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, İlçe Başkanı Bülent Şahin ve Kurum Amirleri ile birlikte Büyük Boğaziye’de yapılan yol çalışmalarını inceledi.

Büyük Boğaziye Mahallesi'nde Yol Çalışmaları Sona Erdi
 

Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam yol çalışmalarının yanı sıra vatandaşlar ile de bir araya geldi.  Yollarının yapılmasından memnun olan vatandaşlar Çam ile birlikte onları ziyarete gelen misafirleri büyük sevinçle karşıladı. Artık evlerinin önünün çamur olmayacağı için çok mutlu olduklarını dile getiren mahalle sakinleri, bizler yapılan hizmetlerden çok memnunuz ve çok mutluyuz, sonunda hizmet ayağımıza geldi diyerek duygularını dile getirdi. Evinde hasta olan amca da ziyaret edilerek mahalleli ile yakından ilgilenildi.

Kırsal Mahallerdeki ilk çalışmaya Büyük Boğaziye’den başladıklarını söyleyen Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam, bu mahallemizde şimdiye kadar 43 bin 400 metrekare yol yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. İlçemizde 18 merkez mahalle ve 169 tanede kırsal mahalle var. 2021 yılının sonuna kadar 60 kırsal mahallemizi bitirmeyi istiyoruz. 2023 sonu itibari ile Kızıltepe’nin kırsal mahallelerinde ve mezralarında parke döşenmemiş yer bırakmamak istiyoruz” dedi.

Çam: “Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bakanlarımızın, valimizin ve milletvekillerimizin desteğiyle 2023 sonuna kadar Kızıltepe eşittir çamur, Kızıltepe eşittir çukur denklemini bozup, Kızıltepe eşittir yaşanılmasından mutluluk duyulan yer olarak denklemi değiştirmek istiyoruz. Burası şuanda bitmek üzere, Taşlıca mahallesinde 15 bin metrekarenin üzerinde yol yaptık bitmesine az kaldı. İlçeye en uzak kırsal mahallemizden başlayarak bu sene 60 mahallemizi tamamlayacağız. Üç yılın sonunda da 169 kırsal mahalle ve 226 mezranın tamamını tamamlayacağız” ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2021, 12:26

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER