Belediyenin başlattığı asfaltlama çalışmasının açılışı yapıldı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde başlatılana ilçe belediyesi tarafından başlatılan asfaltlama çalışmasının açılışı yapıldı.

Belediyenin başlattığı asfaltlama çalışmasının açılışı yapıldı

Kızıltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Aşiti Mahallesi'nde (TOKİ) başlatılan ve 114 bin 746,80 metrekarelik alan’ın asfaltlama çalışmasının açılışı Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Asfaltlama öncesi yapılan yol çalışmalarının yarattığı toz nedeniyle vatandaşların rahatsız olmasını gündemlerine aldıklarını, bu durumu çözüme kavuşturmak amacıyla Aşiti Mahallesi 9132 Sokakta asfaltlama çalışmalarına başlandığını, Vatandaşların isteklerini yerine getirmeye devam edeceklerini belirten Kaymakam-Belediye Başkan Vekili.Ahmet Odabaş açılışın ardından belediye çalışanlarından detaylı bilgiler alarak çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunarak, “Asfaltlama çalışmasıyla birlikte kışın oluşabilecek olumsuz durumlar önlenebilecek ve vatandaşlarımız rahatlıkla yolda yürüyebilecektir.” İfadelerini kullanan Odanaş şunları söyledi:

Aşiti Mahallesi 9132 Sokakta teknik şartnamede belirtildiği gibi 0,19 mm çapında agrega malzeme serimi ve sıkıştırılması yapılacaktır. Temel tabakası kapanmış olan yolun üzerine asfalt kaplaması ve asfalt kaplamanın üzerine A tipi bazalt serimi yapılacaktır.

Vatandaşlarımız yapılan bu hizmetleri sonuna kadar hak ediyor. İlçemizi başta yol hizmeti olmak üzere her alanda geliştirerek, yaşanabilir bir yer yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2017, 15:47

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER