banner113

Belediye Encümenliği müracaatları devam ediyor.

Kızıltepe ilçesinde Belediye meclis üyeliği için başvurular devam ederken siyasi partilerde aday adaylığı başvurularında artış yaşanmaya başlandı.

Belediye Encümenliği müracaatları devam ediyor.

Belediye başkanlık başvurularının sona erdiği Ak Parti’de Belediye meclis üyeliği için resmi başvurular ise devam ediyor. Ak Parti Kızıltepe ilçe teşkilatına yapılan yeni başvurularda M.Nasır Aydın ve Fahri Cevheroğlu’da belediye meclis üyeliği için başvurularını yaptılar.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde Belediye meclis üyesi olmak için Kızıltepe Ak Parti ilçe teşkilatına giderek resmi başvuru evraklarını İlçe Başkanı Aydın Yücedağ'a teslim eden Aydın ve Cevheroğlu tüm aday adaylarına başarı dilediklerini belirterek inşallah hayırlara vesile olur ifadelerinde bulundular.

 

Cevheroğlu: Amaç vatandaşa daha iyi hizmet götürülmesi

Ak Parti üyesi ve eski Kızıltepe spor futbolcularından biri olan Fahri Cevheroğlu, 2 dönem İnandı köyü muhtarlığı görevlerinde bulunmasının yanı sıra TRT Kürdi televizyonu spor programında 1 yıl futbol yorumcusu olarak da görev yaptı. Eski Sporcu ve Muhtar Cevheroğlu bundan sonraki süreçte belediye meclis üyesi olarak vatandaşa daha iyi hizmet götürülmesine vesile olmak amacıyla aday olduğunu belirterek yerel seçimlerin Mardin ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Aydın: Doğru bildiğimiz yolda emin adımlarla yürüyeceğiz

Öte yandan MASİF (Mezopotamya Aile ve Sosyal İlişkiler Federasyonu) genel Başkanı ile Dünaysır Kültür ve Araştırma Derneği Başkanı Abdülnasır Aydın’da 31 Mart yerel seçimleri için Ak Parti’den Belediye meclis üyeliği başvurusunda bulundu.

Partinin Kuruluşundan bu yana hizmet yaptığını ve kurucu kadrosunda bulunan Aydın adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, “ ilçe başkan yardımcılığı ve il ilçe yönetim kurulunda görev yaptığım Ak Parti’den belediye encümeni aday adaylığı muraacatınde bulundum. Zor ve birden fazla etnik unsuru bir arada yaşadığı kardeşlik meşalesi ile tüm dünyaya ışık saçan kadim bir şehirde yaşamımızı sürdürmekteyiz. Evvela tüm çabamız renk cümbüşü olan şehrimizde herkese hizmettir maksadımız. Halka hizmet Hakka hizmet desturu ile gönül kapılarımızı sonuna kadar açıp herkesin gönlüne dokunmak, güzel izler bırakmak adına bu münever yolda adım atıyoruz.” Diyen Abdülnasır Aydın, Doğru bildikleri yolda her daim emin adımlar ile yürüyeceklerini.” Söyledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2018, 11:46

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER