banner113

Belediye Başkan Adayı Cevheroğlu İlk Seçim Ziyaretini Hububatçılara Yaptı.

AK. Parti Kızıltepe belediye başkan adayı Şükrü Cevheroğlu ilk seçim ziyaretini Kızıltepe hububat ticaret merkezine gerçekleştirdi.

Belediye Başkan Adayı Cevheroğlu İlk Seçim Ziyaretini Hububatçılara Yaptı.

Beraberindeki heyet ile birlikte Kızıltepe Hububat ticaret merkezini ziyaret eden. Ak. Parti  Kızıltepe belediye başkan adayı Şükrü Cevheroğlu Zahireciler Derneği başkanı Mehmet Şerif Öter, başkan yardımcısı Delal Sadık Erdoğan, yönetim kurulu üyesi Faruk Ürtekin ve zahireci esnaflar tarafından karşılandı.

Ak. Parti Kızıltepe Belediye başkan adayı Şükrü Cevheroğlu burada yaptığı konuşmada                        “Ya Allah, Bismillah diyerek ilk seçim ziyaretimizi Hububat merkezimize gerçekleştirdik. Çünkü hububat merkezi iş yerlerimize yakın olması itibarıyla, İnancımızda ve Kültürümüzde komşuluk hakkı, hukuku çok önemlidir. Ayrıca Hububat merkezi başkanı Mehmet Şerif Öter aynı zamanda Mardin toplumsal dayanışma federasyonu başkanı olarak toplumsal alandaki çalışmalarını önemsiyoruz. Kızıltepe ilçemizin önemli sorunları olduğunun farkındayız, hep birlikte el birliğiyle Kızıltepe olan sevgi ve şeffaf yönetim anlayışı çerçevesinde var olan sorunları çözüme kavuşturacağımıza inanıyorum. Yakın zamanda tüm zahireci esnaflarımızı, ilçe ve  köylerdeki insanlarımızı  tek tek ziyaret edip, Kızıltepe'nin geleceği için destek isteyeceklerini söyledi.

Kızıltepe Hububat ticaret merkezi ve Mardin toplumsal dayanışma federasyonu başkanı Mehmet Şerif Öter “Ak. Parti Kızıltepe ilçe belediye başkan adayı Sayın Şükrü Cevheroğlu ve beraberindeki heyet ilk seçim ziyaretlerini hububat merkezimize yapmış olmalarını önemsiyoruz. Sayın Cevheroğlu, Eğitimci ve iş adamı kimliğiyle tecrübe ve donanım sahibi, Kızıltepe’nin bir evladıdır, Çıktığı bu yolda kendisine kalben başarı dileklerimizi sunuyoruz. “Dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2019, 21:46

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER