banner113

Başkan Baday, belediye başkan yardımcıları ile tüm personellerle toplantı yaptı

Mehmet Yalçın Etüt Merkezi’nde bir araya gelen Kızıltepe Belediye Başkanvekili Haşim Baday, belediye başkan yardımcıları, idari müdürler ve tüm personeller bir araya gelerek, yurttaşlara en iyi hizmeti nasıl sunabiliriz? Konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Başkan Baday, belediye başkan yardımcıları ile tüm personellerle toplantı yaptı
İdari amirlerinin ve personelin sorunlarını dinleyen Başkan Baday, "Hizmet ve sorumluluk bilincinde iletişimin çok önemli olduğunu, belediyeye gelen tüm yurttaşların memnun bir şekilde belediyeden ayrılmaları için dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. Yüzümüz her zaman vatandaşa dönük olacak. Memnuniyet duyulan bir belediye olacağız. Belediyenin işi hizmet anlamında iyi yürümeli" diye konuştu.
 
Her birimle düzenli olarak yapılan verimlilik toplantılarının önemli olduğunu vurgulayan Başkan Baday, “Gerçekleştirdiğimiz toplantılarda birimlerimizde gördüğümüz ve tespit ettiğimiz eksiklikleri konuşuyoruz. Toplantı yaptığımız her birim de kendi üzerlerinden kendi problemlerini anlatıyorlar” dedi.
 
Personelin çok önemli olduğunu anlatan Başkan Baday, “Kızıltepe Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz bütün hizmetleri personelimiz sayesinde yapıyoruz. Ben belediye başkanvekili olarak karar üretilmesine, proje üretilmesine katkı sağlıyorum. Ama bu işleri ve projeleri hayata geçirecek olan arkadaşlarımız olan personellerimiz. Bu yüzden ben tüm çalışanlarımızı çok önemsiyorum. Kızıltepe Belediyesi’ni büyük bir aile olarak tanımlarsak, her birimi bu ailenin birer parçası olarak görüyoruz. Bu yüzden de arkadaşlarımızla verimlilik adı altında bu toplantılara devam edeceğiz dedi.
 
Tüm personellerin katıldığı toplantıda Başkan Baday yaptığımız, yapacağımız çalışmaların hepsinin halkımıza dönük olduğu ve bu çalışmalarda hepimizin bir ekip olarak çalıştığını, eksikliklerimizin olacağını bunları görüp gelecekte daha düzenli verimli çalışmalar gerektiğini söyledi.
 
Başkan Baday’ın kendileriyle yaptığı genel bir değerlendirme toplantısından çok memnun olduklarını ifade eden Belediye Emekçileri, Başkan Baday’a karşı çok güven duygusu içersinde olduklarını ve bunun böyle devam edeceğini belirterek eksiklerimizi görüp gelecek çalışmalarında bundan sonra daha düzenli bir şekilde devam edeceğini belirtiler.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2012, 00:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER