banner113

Başboğa; Basın açıklamasına destek veren herkese teşekkür ederim

Yapılan basın açıklamasından sonra destek veren her kese teşekkür eden, Kızıltepe Kent Konseyi Sekreteri Aslan Başboğa; Kızıltepe de demokratik çalışma yürüten tüm sivil toplum örgütlerini bünyesinde barındıran Kızıltepe kent konseyi olarak ilçemizde kronik bir hal almaya başlayan elektrik sorunun çözümü konusunda bürokratik yolların denendiğini fakat çözümsüz kaldığını düşünerek elektrik sorunun alanlarda halkımızla birlikte yapacağımız demokratik eylem ve etkinliklerle çözüleceği inancı ile 29-07-2012 Pazar günü bir basın açıklaması yaptık.

Başboğa; Basın açıklamasına destek veren herkese teşekkür ederim

 

 Buradan bir kez daha basın açıklamasında bizimle birlikte olan, destek veren BDP Mardin milletvekili Sayın Erol DORA, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, odalar, sendikalar, muhtarlar, basın emekçileri ve duyarlılık gösteren tüm halkımıza buradan bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu elektrik sorunun da milletvekillerin siyasi parti kimliğini bir kenara bırakıp bu halkın sorununda yanımızda olması isterdik. Bu konunun üzerinde durmasını diliyoruz.

 

İlçemizde son üç yıldır özellikle yaz aylarında yaşanan elektrik sıkıntısı ve ani voltaj dalgalanmaları yaşamı olumsuz etkilemiş. Aşırı sıcak havalar ve ramazan ayı dolayısı ile Kızıltepe halkı için yaşam daha da çile haline gelmişti. Yapılan basın açıklamasından sonra elektrik dalgalanmaların azaldığını elektriğin her dakika kesilmeye başladığını gördük.

 

Kızıltepe Kent Konseyi olarak ilçemizde yaşanan elektrik sorunu çözülünceye kadar halkımızla birlikte alanlarda olacağımızı meşru ve demokratik her türlü tepkimizi halkımızla birlikte ortaya koyacağımızı, bu işin takipçisi olacağımızı buradan bir kez daha belirtiyoruz. Dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2012, 01:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER