banner113

Başarılı Girişimcilere Sertifikaları Verildi.

Kızıltepe Ticaret Borsası ile KOSGEB işbirliği ile ikinci kez açılan Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminde başarılı olan 27 girişimciye sertifikaları verildi.

Başarılı Girişimcilere Sertifikaları Verildi.

Kızıltepe Ticaret Borsası toplantı salonunda düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitim sertifika töreninde bir konuşma yapan Kızıltepe Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahin konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu;

 

“Başta Mardin’imizin Ekonomik, Sosyal ve Kültürel geliştirmeyi hızlandırmanın ve rekabet gücünü artırmanın temel amaçları içinde yer aldığını belirtmek istiyorum.

 

Girişimci yeni bir ürününü, süreci ve hizmeti tasarlayarak beyninde kurduğu hayal gücü ile fikrini hayata geçirecek yeteneğe sahip kişidir. Bu düşünceden hareketle girişimcilik için fikir üretmek, yenilik üretmek yada bir geliştirme yapmak gerekmektedir.

 

Genç girişimcilere Her zamanınkinden daha çok ihtiyaç duyulmaktadır.1998 yılından bu yana etkin çalışmalardan girişimciliği geliştirmesi konusunda KOSGEB’in katkıları için teşekkür ediyoruz.

 

Girişimcilik denilince akla bilgisini, cesaretini ve özgüvenini ortaya koyarak kendisine, ailesine ve topluma faydalı olmak için işyeri açan ve açtığı işyerinden evine ekmek götüren insanlar birer girişimcidir.

 

Girişimciliğin başarısı önce hayal kurmak, hedef seçmek ve çok çalışmaktan geçer. Biz Kızıltepe Ticaret Borsası olarak KOSGEB yetkilileri ve değerli eğitimcimizin katkılarıyla 8-23 Eylül 2014 tarihleri arasında 15 gün toplam 70 saat eğitim vermek suretiyle,29 Girişimcimize sertifika verebilmenin mutluluğunu yaşadık. İkinci kez 8-19 Haziran 2015 tarihleri arasında aynı amaçla 27 eğitimcimiz Bu eğitimde başarı göstererek sertifika almaya hak kazanan tüm Girişimcilerimizi ayrı ayrı kutluyorum.

 

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitim programı neticesinde risk alabilen, Farkındalık oluşturan araştırmacı ve yenilikçi, Kendi işinin patronu, Vizyon ve Misyon sahibi Siz yeni girişimci adaylarının en kısa zamanda işletmenizi kurarak hazırlayacağınız iş planlarıyla 30 Bin HİBE Desteği, 70 Bin Kredi desteği vererek iş yeri açmada ve cesareti olan insanlara öncü olmuşlardır.

 

Bundan dolayı KOSGEB yetkilileri ve çalışanlarına huzurumuzda teşekkür ediyorum.

 

Yeni Başlayacağınız Ticari hayatınızda Hepinize sağlık ve Başarılar diliyorum.”

 

Konuşmanın ardından başarılı olan 27 girişimciye sertifikaları verildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2015, 08:50

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER