banner113

Ayşe ODABAŞ Kadınlarla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ’ın Eşi Ayşe ODABAŞ merkez mahalle muhtarlarının eşleri ve mikro krediyle iş sahibi olan kadınlarla kahvaltıda bir araya geldi.

 Ayşe ODABAŞ Kadınlarla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ’ın Eşi Ayşe ODABAŞ ilk olarak dün muhtar eşlerini kahvaltıda ağırladı. Mahallelerinin sorunlarına en az muhtarlar kadar eşlerinin de vakıf olduğunu, bu nedenle muhtar eşlerinin de hizmet noktasında önemli bir yere sahip olduğunu belirten ODABAŞ kadınları önemsediklerini dile getirdi. 

Hayatı güzelleştiren kadınlardır diyen ODABAŞ:“ Kaymakam-Belediye Başkan Vekili muhtarlarımızla bir araya geliyor bizlerde muhtar eşlerimizle bir araya gelelim dedik. Onları da dinleyelim sıkıntılarını, istek ve taleplerini bilelim ve güzel keyifli vakit geçirelim istedik.” dedi. Kahvaltıdan memnun ayrılan muhtar eşleri, ODABAŞ’a teşekkür ederek kahvaltının kendileri açısından da çok güzel geçtiğini belirtti. 

Mikro krediyle iş sahibi olan kadın esnaflarını daha önce iş yerlerinde ziyaret eden ODABAŞ bugünde onları kahvaltıda ağırladı. ODABAŞ:Kadınlarımız mikro kredi ile kendilerine olan güvenleri artarken, aile ekonomisine katkı sağlıyorlar. Bu nedenle biz mikro krediyi önemsiyoruz. Kendi işini kurmak isteyen kadınlarımızı destekliyoruz.” dedi.

Her hafta mikro krediyle iş sahibi olan kadınlarımızı ziyaret ederken, onları çalışırken kendi ayakları üzerine sağlam bastıklarını görmenin kendilerini mutlu ettiğini vurgulayan ODABAŞ: “ Maddi durumları yetersiz ve eşleri işsiz olan kadınlarımız var onlar, aldıkları kredilerle iş sahibi olarak ev ekonomisine katkı sağlıyorlar. Bu gurur verici bir şey bizler her zaman onların yanındayız. Bu kahvaltıyla aslında kadınlarımıza sizlerde varsınız ve bizler her zaman sizlerin yanındayız mesajını da vermek istedik.” diyerek sözlerini tamamladı. Kahvaltıdan memnun ayrılan kadınlar, ODABAŞ’a teşekkür ederek kahvaltının kendileri açısından da çok güzel geçtiğini dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2018, 12:40

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER