banner113

Aydoğan; Kobani Saldırısını Kınadı

Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemil Aydoğan Kızıltepe’de yazılı basın açıklamasında bulunarak Kobani’ye yönelik yapılan saldırıyı kınadığını söyledi.

Aydoğan; Kobani Saldırısını Kınadı

Aydoğan açıklamasında Kobani’de İŞİD terör örgütü tarafından gerçekleştirilen bu cani ve vahşi saldırı tüm insanlık tarafından kınanması gerektiğini belirtti.

 Aydoğan “ Bu gün Kürdistan ve Ortadoğu halklarına karşı faşist ve katliam saldırılarını yapan bu terör örgütünün önü kesilmese yarın Türkiye ve tüm dünya halklarının baş belası bir örgüt haline gelecektir. Kim bu canavar örgüte karşı onuru ile savaş veriyorsa bu siyasal parti ve örgütsel güçleri insanlık mücadelesinin kahramanları ilan ederek her nevi desteğin verilmesi tarihi bir zorunluluk haline gelmiştir.”

 Açıklamasına devam eden Aydoğan konuşmasını şöyle tamamladı:

 “Gerçekleşen bu İŞİD katliamı karşısında dünya genelinde medya kurumları, barış ve demokrasiden yana tüm siyasi partileri sivil toplum kurumları aydın demokrat insanların insan haklarından yana olan akademisyen ve kanat önderlerini duyarlı olmaya davet ediyorum ve saldırıyı büyük bir şiddet ve nefretle kınıyorum.”  Dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2015, 00:57

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER