banner113

Ayakkabı dükkânı bayram günü küle döndü

Kızıltepe ilçesindeki bir ayakkabı dükkânında çıkan yangın sonucu iş yeri adeta küle döndü.

Ayakkabı dükkânı bayram günü küle döndü

Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki bir ayakkabı dükkânında elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangın sonucu iş yeri adeta küle döndü.

Olay, Urfa Caddesi Çeçan Mezarlığı karşısında bulunan Mehmet Zeki Örnek'e ait ayakkabı dükkânında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bayram dolayısıyla kapalı olan iş yerinde elektrik kontağından yangın çıktı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekibi sevk edildi. Ekibin müdahalesi sonucu yangın söndürülürken, içeride bulunan bütün eşyalar adeta küle döndü.

Olay yerine gelen Örnek ve akrabaları, dükkânın tamamen yandığını gördüler.

İş yeri sahibinin oğlu Cedan Örnek, yaklaşık 40-50 bin TL değerinde zararlarının olduğunu belirterek, bunun karşılanması için yetkililere çağrıda bulundu.

Örnek, "Mübarek Ramazan Bayramı nedeniyle dükkânımız kapalıydı. Elektrik kontağından yangın çıkmış. İçerideki ayakkabılar, klima ve diğer malzemelerimizin hepsi birkaç dakika içerisinde yandı. Yıllarca biriktirdiğimiz emeğimiz kül oldu. Yaklaşık 40-50 bin TL zararımız var. Ne yapacağımızı biz de bilmiyoruz. Bayram günü herkes eş dost ziyaretleri yapıp, bayramın tadını çıkarırken biz ise sevinç yerine hüzne kapıldık. Çaresizce yanan dükkânımızı seyrediyoruz. Yetkililerden isteğimiz mağduriyetimizin görülmesi ve zararımızın karşılanmasıdır." dedi. (Mehmet Aslan - İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2017, 21:51

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER