banner113

Aslan: İlçemizin yükünün ağır olduğunun bilincindeyiz.

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Aslan, Kızıltepe'nin yükünün ağır olduğunun bilincinde olduğunu ve elinden geleni yapacağını söyledi.

Aslan: İlçemizin yükünün ağır olduğunun bilincindeyiz.

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Derik ilçesine atanan Mehmet Ali Az'ın yerine İlçe Milli Eğitim eski Şube Müdürü Ahmet Aslan atandı.

Kızıltepe ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yaklaşık 4 yıldır sürdüren Mehmet Ali Az, Derik ilçesine şube müdürü olarak atanırken, Az'dan boşalan Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine asaleten Ahmet Aslan atandı. Az'dan görevi devralan Aslan, bugün itibariyle göreve başladı. 

Görevi devraldıktan sonra açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan, "İlçemizin yükünün ağır olduğunun bilincindeyiz. Bize dua edin, inşallah elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Önceki arkadaşlarımızın yaptıklarına bir şeyler katmaya çalışacağız. Ayrıca Mehmet Ali hocama çok çok teşekkür ediyorum. Birkaç yıldır ilçemizde çok iyi hizmetleri oldu fakat bu bir bayrak yarışıdır. Mutlaka değişime uğrayacaktı. Gereği neyse yapacağız inşallah." dedi.

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevi süreci içerisinde elinden geleni yapmaya çalıştığını söyleyen Mehmet Ali Az ise "Makamlar ve koltuklar hizmet içindir. Bakanlığımızın takdiri bu yönde olmuştur. İnşallah Ahmet hocamda kaldığımız yerden devam edecek ve çok daha iyi hizmetlere devam edecektir. Kendisine başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin, inşallah hayırlı olur." temennisinde bulundu.

Kızıltepe Bahçelievler İlkokulu Müdürlüğü görevinde bulunan yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan'ın daha önce Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde 2 yıl şube müdürlüğü görevinde bulunmuştu. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2019, 05:18

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER