banner113

Anadolu Gençlik Derneğinden Hububat Ticaret Merkezine Ziyaret

Anadolu Gençlik Derneği genel başkanı ve beraberindeki, heyetle Kızıltepe Hububat ticaret merkezini ziyaret etti.

Anadolu Gençlik Derneğinden Hububat Ticaret Merkezine Ziyaret

Türkiye’nin en büyük gençlik derneklerinden biri olan Anadolu Gençlik Derneği AGD. Genel başkanı Salih Turhan Genel Başkan yardımcıları Muammer Bilgiç, Ömer Yazgan ve Saadet Partisi Mardin İl müfettişi Mehmet Salih Kahraman ve beraberinde bir heyetle Ortadoğu’nun en büyük Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezini ziyaret ettiler.

Hububat ticaret merkezi ve Mardin toplumsal dayanışma federasyonu genel başkanı Mehmet Şerif Öter ve zahireciler derneği başkan yardımcısı Mehmet Sadık Delal tarafından karşılanan Anadolu gençlik derneği genel başkanı Salih Turhan ve beraberindeki heyete Bölge tarımı ve sivil toplum alanındaki çalışmalarıyla ilgili Mehmet Şerif Öter tarafından konuk heyete bilgi verildi.

Anadolu gençlik derneği genel başkanı Salih Turhan “Çalışma ziyareti çerçevesinde bölgede yaptıkları temasların son verimli geçtiğini, gösterdikleri sıcak, samimi ve misafirperverlikten dolayı herkese teşekkür etti.

Kızıltepe hububat ticaret merkezi ve MTDF. Genel başkanı Mehmet Şerif Öter “ Önümüzdeki süreçte Sivil toplum alanında yapacağımız etkin çalışmalarda Anadolu gençlik derneğiyle yakın diyalog içinde olmak ve tecrübelerinden istifade etmek istediklerini ayrıca bize yaptıkları ziyaret için sayın genel başkana ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2018, 20:14

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER