Akres Market Kızıltepe’de Açıldı

Kızıltepe’de yeni açılan AKRES MARKET, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Akres Market Kızıltepe’de Açıldı

Akres Ltd.Şti.Yönetim Kurulu üyelerin  ev sahipliğindeki açılışa ilçe kaymakamı  Erdoğan Turan ERMİŞ  ,daire müdürleri,   ve vatandaşlar katıldı.

İçe kaymakamı  Erdoğan Turan ERMİŞ ’’ Büyük şirketlerin yarışırcasına mağaza, market, gros market açtığı şu günlerde, yerli girişimcilerin  rekabet edebiliyor ve istihdam sağlayabiliyor olması, takdir edilecek ve desteklenecek bir başarıdır. Diğer sektörlerdeki küçük girişimcilerinde, başarılarını görmekten mutluluk duyacağız’’  dedi. 

Akres Market Ltd.Şti  yönetim kurulu Serdal Demir,Rujhat Dilsiz,Mehmet İsa Kerimoğlu,Bülent Tekçe ,Bayram Araç mağaza açılışına katıldı.Kerimoğlu ,  kızıltepeye iyi  bir mağaza kazandırmak için çaba gösterdiklerini söyleyerek, "Bugün bizi ayrıştıran kara bulutların en kısa zamanda ülkemizi terk etmesini, milletçe ortak hedefler belirleyerek ilerlememiz gerektiğini düşünüyorum" dedi.

TEMİZ VE RAHAT ALIŞVERİŞ ALANI

 Yönetim ,depo ve market alanı ile toplam 3.000 metrekare alanına sahip olan mağazamızda,.Mardin’deki  Kızıltepe’deki ve diğer ilçe ve köylerimizdeki  müşterilerimize en kaliteli hizmet sunmak için çalışacağız. 40 kişinin istihdam edileceği mağazada, çalışanların tamamı Kızıltepelilerden oluşuyor.

Genel Müdür Bayram Araç  “ Kızıltepede  Akres  Market olarak halkımıza hizmet vermek için yola çıktık. Her zaman sağlıklı ve taze ürünleri, en uygun fiyata, halkımıza sunmak için gereken çabayı göstereceğiz’’ dedi

KALİTELİ ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİ  VE  SEBZE MEYVE

Mağaza Müdürü Recep Aktaş "Kesin Müşteri Memnuniyetini" ilke edinen Akres Market bu hedef doğrultusunda çalışanlarını eğitmekte ve motive etmektedir. İlişkilerde süreklilik ve verimliliğin bu konudaki başarı ile doğrudan orantılı olduğunu tüm çalışanlar benimsemiştir. Sebze meyve reyonumuzdaki kalitemizle ve ürün çeşitliliğimizle müşterilerimizi her zaman mutlu edeceğiz’’ açıklamasında bulundu.

Açıklamalardan sonra protokol üyeleri açılış kurdelesini birlikte kestiler.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2014, 14:13

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER