banner113

Akparti Mardin Milletvekili Adayları Mgc'yi Ziyaret Ettiler.

Mardin Milletvekili Adayları Orhan Miroğlu ve Süleyman Çelik Merkezi Mardin Kızıltepe’de bulunan Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Akparti Mardin Milletvekili Adayları Mgc'yi Ziyaret Ettiler.

 Mardin Milletvekili Adayları Orhan Miroğlu ve Süleyman Çelik Merkezi Mardin Kızıltepe’de bulunan Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

 

 Milletvekili heyetini MGC başkanı Cemil Aydoğan ve Cemiyet yöneticileri karşıladı.MGC başkanı ve barış aktivisti Aydoğan hoş geldiniz konuşmasını yaparken Milletvekili adaylarına önemli tavsiyelerde bulundu.Aydoğan bir barış aktivisti olarak siyasette ve toplumsal alanda hem iktidar ve muhalefete saygı duyduğunu bu yelpazenin alyuvar akyuvar gibi vücudu besleyen iki önemli organ olduğunu söyledi.Türkiye de iktidar ve muhalefet ve bölgede yerel alanda iktidar ve muhalefetin de çok önemli olduğunu ve bu siyasal sistemlerin yaşanması için tüm halklarımızın aktif destek vermesi gerekiyor açılamasında bulundu.

 

Aydoğan bu dondurulan çözüm sürecinin yeniden yaşaması için herkesin elini taşın altına koyması gerekir 

Aydoğan bu dondurulan çözüm sürecinin yeniden yaşaması için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine inanan Aydoğan AKPARTİ bölge Milletvekillerine önemli görevler düştüğünü söyledi Kürt halkı içinde yaşanan doğru bilgilerin genel merkeze ulaştırılan yanlış bilgilerden daha önemli olduğunu söyledi.Halkımızın içinde yaşanan bu doğru bilgileri esas alırsak sıkıntılar aşılır diyerek konuşmasını bitiren Aydoğan barışın kulvarlarında yürümeyi unutmamak amacı ile Miroğlu ve Çelike kendi yazmış olduğu Hz İbrahim den bugüne insanlığın direniş tarihi ve İngilizcesi ile beraber Barışın meşalesi karanlığı yenecek kitaplarını imzalayarak kendilerine hediye etti.

 Kürdüyle; Türküyle, Lazı ile Çerkezi ve Arabı ve tüm azınlıkları ile beraber bu barış ve kardeşlik köprüsünü geçmek zorundayız 

Mardin milletvekili Orhan Miroğlu’da Cemil kardeşimizin barış ve demokrasi hizmetlerini takdirle karşıladığını söyledi Miroğlu barış evrensel bir kulvardır tüm halkımızın Kürdüyle;Türküyle, Lazı ile Çerkezi ve Arabı ve tüm azınlıkları ile beraber bu barış ve kardeşlik köprüsünü geçmek zorundayız dedi. Onun için barışın hayata geçmesi için her nevi risk ve bedeli göze alacağız açıklamasında bulundu.

Mardin milletvekili adayı Süleyman Çelik de barışın tarihi zorunluluğundan bahsetti Cemil abe ile hukukunun eskilere dayandığını söyledi sayın Aydoğan’nın Fethullah Erbaş ve esir askerlerimizle ilgili fedakarlığını unutmak mümkün değildir dedi. Elektrik ve Atatürk barajı ile ilgili açıklama yapan çelik Elektrik borçlarının mutlaka silinmesi gerektiğini ve halkın doğal olarak kaldırabileceği ekonomik bir sistemi hayata geçirmeye çalışacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 13:24

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER