Akkurt: Üyelerimize hizmetlerimiz devam edecek.

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri, Eğitim Bir-Sen Kızıltepe ilçe temsilciliği başkanlığı görevine seçilmesi Mehmet Nuri Akkurt’u sendika merkezinde ziyaret etti.

Akkurt: Üyelerimize hizmetlerimiz devam edecek.
 Eğitim-Bir-Sen Kızıltepe temsilciliği görevine seçilen yeni yönetim kurulunun başkanlığı görevine getirilen Mehmet Nuri Akkurt, üyeleri için özel hastane başta olmak üzere bir çok indirimli anlaşmalara imza attıklarını söyledi.

 

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri, Eğitim Bir-Sen Kızıltepe ilçe temsilciliği başkanlığı görevine seçilmesi Mehmet Nuri Akkurt’u sendika merkezinde ziyaret etti. Cemiyet başkanı Mehmet Halit Solhan ve yöneticiler Faraç Çobanoğlu, Mehmet Emin Karakulak ve Mehmet Ali Demir’den oluşan KGC heyeti başkan Sendika temsilcisi Akkurt ve yönetim kurulu üyelerini göreve seçilmeleri nedeniyle tebrike ederek hayırlı olması temennisinde bulundular.

Eğitim-Bir-Sen Kızıltepe ilçe temsilcisi Mehmet Nuri Akkurt, Kızıltepe’de önemli bir görevi ifa eden gazetecileri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip kendilerine teşekkür ederek göreve başlamalarından itibaren üyeleri için sağladıkları kolaylık ve bazı ekonomik avantajları hayata geçirdiklerini söyledi. Akkurt göreve başladıkları 3 aylık süre içerisinde Özel hastanede % 20 özel diş kliniğinde % 30 indirimli tedavi başta olmak üzere Epilasyon, Beyaz eşya, pastane-Cafe, Market, Restaurant, Gıda ürünleri, çeyiz eşyaları, giyim ve eğitim kurumlarından oluşan 20 işyeri ile % 5 ile % 50 arasında üyelerine indirimli alış-veriş anlaşmalarına imza attıklarını ve bu anlaşmaları çoğaltarak seçenekleri çoğaltacaklarını ayrıca üyelerinin bu indirimlerden faydalanmaları için üyelik kartlarını yenilediklerini belitti.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2019, 10:31

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER