Akdağ; Sobacılar Çarşısı Esnafını Ziyaret Etti

Mardin Ak Parti Milletvekili Insan Haklarını İnceleme Komisyonu üyesi Abdurrahim Akdağ Kızıltepe ilçesinde, Sobacılar çarşısı Esnafı ve Sivil Toplum Örgütlerini ziyaret etti.

Akdağ; Sobacılar Çarşısı Esnafını Ziyaret Etti
Ak Parti Milletvekili Abdurrahim Akdağ, Kızıltepe Ticaret ve sanayi Odası başkanı Mahmut Dündar, Kızıltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynettin Ayav, Kızıltepe Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini Başkanı Îsa Tunç ve Kızıltepe'de bulunan sobacılar Çarşısında ki esnafı tek tek dolaşarak yaptıkları işler hakkında bilgi alarak işyerleri sahipleri ve Çalışanları ile sohbet etti.

Yağan Yağmura rağmen esnafımızı tek tek gezdik.

Akdağ yaptığı açıklamada, Sobacılar çarşısı esnafımızı ziyaret etme ihtiyacımız vardı.Kendileriyle sohbet edip bazı  esnafımızın çayını içtik ve Kızıltepe ilçemizde ticari faaliyetlerin işleyişleri çalıştırdıkları personel ve kazançları noktasında sohbet etme imkanı bulduk. Yağan yağmura rağmen esnafımızın tek tek gezdik, sıcak ve gülen yüzleri bizleri  mutlu etti.

Aksini düşünen vicdanların altında ezilmeye mahkumdur.

Bölgemizde barış ve huzurun tesisi için hepimizin çaba sarf etmesi gerektiğini söyleyen Akdağ, Barış tesis edilirse ekonomiye yansır, refaha ve huzura yansır,  bundan dolayı çözüm sürecinin başarıya ulaşması hepimizin arzusudur.
Esnafımızın bu konuda duyarlı olması huzuru istemeleri insani ve vicdani bir sorumluluğun göstergesidir.Aksini düşünen vicdanların altında ezilmeye mahkumdur.Allah'ın izniyle Ak Parti hükümeti olarak biz bunun çabasını veriyoruz.Liderlerimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan "iktidarıma bile mal olsa bu yoldan geri adım atmayacaklarını" söyledi. Diğer husus ise çözüm sürecine direk olarak Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu başkanlık etmektedir.Çözüm sürecinin iktidarımız için ne kadar hassas ve önemli bir konu olduğunun göstergesidir.
Akdağ, sobacılar Çarsısı esnafımıza ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum, dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2014, 21:17

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER