Üç dönem Sakarya Akyazı Belediye başkanlığı 22, 23 dönem milletvekilliği yapan ve Ak. Parti genel merkezin birçok kademelerinde, önemli görevlerde bulunan Recep Yıldırım “Mardin’e gerçekleştirdiği Özel ziyaretler çerçevesinde beraberindeki heyetle birlikte merkezi Kızıltepe Hububat Ticaret merkezinde bulunan Mardin toplumsal dayanışma federasyonu (MTDF) yi ziyaret etti.
Federasyon genel başkanı Mehmet Şerif Öter ile bir süre karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişinde bulunan Yıldırım ve beraberindeki heyet Gaziantep’e gitmek üzere buradan ayrılırken, gösterdiği sıcak ilgi, alaka ve misafirperverlik için MTDF. Genel başkanı Mehmet Şerif Öter’ e teşekkür etti.
Ziyaret ile ilgili kısa bir açıklamada bulunan (MTDF) genel başkanı Mehmet Şerif Öter “Sayın Recep Yıldırım iki saate yakın kaldığı Federasyon merkezimizde sivil toplum çalışmalarımız ve Mardin ilimizin sosyoekonomik konuları ile alakalı kendilerine detaylı bilgi sunduk.
Öter” Sayın Recep Yıldırım AK. Partinin önde gelen önemli ve değerli şahsiyetlerindendir, siyasette ağırlığı olan bir isimdir. Federasyonumuza yaptıkları ziyaret bizi onurlandırmıştır. 60 Dernek bileşenimiz adına kendilerine teşekkür ederiz. “Dedi
Zeytinci esnafı sezonu erken kapattı
AK. Partinin Önemli İsimlerinden Recep Yıldırım...
Çocuklar Gezen Sinema İle Buluştu
Kaymakam Çam kan bağışında bulundu
DEDAŞ'ın toplu ceza uyguladığı köylü susuz...
Kızıltepe'de Çıkan yangında ev küle döndü
Kurtuluşun olduğuna inanmamız lazım
Sobacılar Çarşısında Yol Yapım Çalışması...
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!