Ak Parti’den İlçelere Teşekkür Ziyareti

AK Parti Mardin İl Başkanlığı İlçe teşkilatlarına teşekkür ziyaretine çıktı.

Ak Parti’den İlçelere Teşekkür Ziyareti

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, 1 Kasım seçiminde Milletvekili seçilen Orhan Miroğlu ve Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti 26. Dönem Mardin Milletvekili Adayı Veysi Kaya, Süleyman Bölünmez, Teşkilat Başkanı Hamit Ete, Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Beşir Güneş, SKM Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Demirel ve çok sayıda partiliden oluşan bir heyetle Mazıdağı, Derik, Kızıltepe ve Artuklu İlçe Başkanlıkları’nı ziyaret ettiler.

AK Parti 1 Kasım seçiminde 107 bin oy alarak 7 Haziran seçimlerine oranla oylarını iki katına çıkardı. Bu yükselişte sokak sokak, kapı kapı dolaşan ve tüm olumsuz havaya rağmen çalışmalarını büyük şevkle yerine getirmeye çalışan AK Parti İlçe Başkanlıklarının payı kuşkusuz çok fazladır.

İlçe başkanlarımızın ilk günkü aşkla çalıştıklarını dile getiren İl Başkanı Mehmet Ali Dündar,”1 Kasım seçimleri ülkemizin belirsizlikten bir an önce kurtulması açısından çok önemliydi. Ülkemizi içerden ve dışarıdan yıkmaya çalışan odakların seçim çalışmaları AK Parti’nin tek başına iktidara çıkmamasına yönelik çalışmalardı. Çünkü AK Parti’yi çekemeyenler ve bunun yanında Türkiye’nin hızla dünyanın en sayılı ülkesi haline gelmesi şer odaklarının hesabına gelmiyordu. Ama halkımız Mardin’de olduğu gibi bu odaklara karşı dik durarak oyunu AK Parti’den kullandılar”.

Dündar,”İlçe Teşkilatlarımızın, kadın ve gençlik kollarıyla beraber, mahalle başkanlıklarının da destekleriyle her haneye girerek ve her vatandaşın gönlünü almaya çalışarak seçim çalışmalarında büyük bir azim örneği sergilediler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başımızı dik alnımızı ak kıldılar. Sıra yerel seçimlerde büyük bir başarı elde etmek için çalışmaya şimdiden başlama zamanıdır. Mardin’e gerçek manada büyük şehir belediyesini kazandırarak AK belediyecilik hizmetlerini getirmemiz gerekir. Çünkü bu süreçte yerel bazda Mardin çok şey kaybetti ve kaybetmeye devam edecektir.  AK Parti 1 Kasım seçimlerindeki başarısıyla bir hizmet kapısını daha aralamıştır. AK Parti seçim beyannamesinde vaat ettiği her konuyu gerçekleştirecektir. Halkımız buna inanıyor ve AK Parti’ye güveniyor. Bizimde vatandaşlarımızdan tek isteğimiz partilerine sahip çıkmaları ve yerel seçimlerde de tercihlerini daha gür bir sesle AK Parti’den yana kullanmalarıdır”. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2015, 14:14

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER