banner113

Ak Parti Kadın Kolları;” Engellilerin Sorunu Tüm İnsanların Sorunudur”

Ak Parti Kızıltepe Kadın Kolları Başkanı Canan Özçelik “Engellilere Verebileceğimiz En Büyük Destek, Bir Tebessüm, Bir Selam, Bir Kucaklaşma”

Ak Parti Kadın Kolları;” Engellilerin Sorunu Tüm İnsanların Sorunudur”
Ak parti Kızıltepe kadın kolları başkanlığı engelli çocukların doğum gününde onları unutmadı.Muhammed Köçer, Hasine Eren, Sinan Akgol, ve Aptanur Yıldırım adlı çocukların doğum gününü yapılan etkinlikle kutlandı.Doğum günü etkinliğinde engelli  çocuklara tablet bilgisayar hediye edildi.


Yapılan etkinlikle  ilgili  Ak parti Kızıltepe kadın kolları başkanı Canan Özçelik, : “Engelli insanların yaşadıkları sorunlar sadece kendilerinin değil ailelerinin, çevrenin, toplumun kısacası tüm insanların ortak sorunudur. Engellilerin normal bir hayat sürmeleri ancak ve ancak toplumsal duyarlılığın oluşturulmasıyla mümkündür bizde bugün burada  Ak Parti Kadın Kolları olarak bu güzel kardeşlerimiz için toplandık. Toplumsal duyarlılığı artırmak ve engelli kardeşlerimizin sıkıntılarını paylaşmak ve onlara bir tebessüm dahi olsa güzel duygular yaşatmak istedik. Dünyalar güzeli engelli kardeşlerimiz bizden doğum günlerini kutlamamızı istemişti. Biz de bu ricalarını kırmadık ve onlar için güzel bir program hazırladık. Umutlarına umut olmak için toplandık. Bu programın tüm topluma bir duyarlılık çağrısı olmasını diliyoruz. Engelli kardeşlerimizin yaşama azmi bizlere çok ders vermektedir. Hepimiz bu kardeşlerimizin yaşama sevincini ve azmini artırıcı davranış ve durumlarda bulunmalıyız. Bu dünyalar tatlısı kardeşlerimizi sadece engelliler gününde değil her gün hatırlayıp gönüllerini okşamalıyız. Diye konuştu.
Özçelik, açıklamanın sonunda “Engellilere verebileceğimiz en büyük desteğin onlara karşı,  bir tebessüm, bir selam, bir kucaklaşma, bize cevap veremese bile, koluna girerek hatırını sormak olduğunu düşünüyorum. Bu kardeşlerimizin ve ailelerinin daha çok sevilmeye ihtiyacı var. Bunun için de, engellilere acıyarak değil, onlara hak ettikleri ve gereken değeri vererek yardımcı olmalıyız. Ailelerinin duygularına ortak olmalıyız. Her insan bir engelli adayıdır. Önemli olan insanın yüreğinin ve vicdanının sakat olmamasıdır.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2015, 11:41

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER