AK Parti Adayları Hububat Merkezini Ziyaret Etti

Mardin ve Kızıltepe Ak. Parti İl, İlçe Başkanları ve Belediye Başkan adaylarından oluşan kalabalık bir heyet Hububat ticaret merkezini ziyaret etti.

AK Parti Adayları Hububat  Merkezini  Ziyaret Etti

31 Mart Yerel seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Mardin Büyükşehir belediye Başkan adayı Mehmet Vejdin Kahraman, Kızıltepe ilçe Belediye Başkan adayı Şükrü Cevheroğlu, Mardin İl başkanı Faruk Kılınç  Kızıltepe ilçe başkanı Aydın Yücedağ  ve kalabalık bir Ak.Partili heyet ile birlikte geldikleri Ortadoğu’nun en büyük Kızıltepe Hububat Ticaret merkezinde Zahireciler Derneği ve Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu başkanı Mehmet Şerif Öter ve zahireci esnaflar tarafından karşılanan AK.Parti heyeti. Yaklaşık beş saat Hububat merkezi esnaflarını tek tek ziyaret ederek, 31 Mart Belediye seçimleri için destek istediler.

 

Zahireciler derneği ve Mardin toplumsal dayanışma federasyonu başkanı Mehmet Şerif Öter “ Ak. Parti il, ilçe teşkilatları ve Belediye başkan adaylarının ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, şunları söyledi. “Ak. Parti bu son dönemde Büyükşehir belediye başkan adaylığını Kızıltepeli olan sayın Mehmet Vejdin Kahraman’a, İl Başkanlığını sayın Faruk Kulınç’a vermekle Kızıltepe’ye verilen önemin bir göstergesidir.  Öter “ Tüm siyasi partilere eşit yakınlıkta olan ilkeli  bir Sivil toplum örgütü  olarak, Sayın Mehmet Vejdin Kahraman’a ve sayın Şükrü Cevheroğlu’na 31 Mart seçimlerinde başarı dileklerini sundu.

 

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2019, 19:04

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER