2. Ahmed-i Hani Liseler Arası Bisiklet ve Koşu Yarışması Yapıldı

Kızıltepe Belediyesi tarafından 2.Ahmed-i Hani Liseler arası bisiklet ve koşu yarışması festivali düzenlendi.

2. Ahmed-i Hani Liseler Arası Bisiklet ve Koşu Yarışması Yapıldı

Kızıltepe Belediyesi tarafından “Koşabiliyorsan Koş” sloganıyla düzenlenen 2.Ahmed-i Hani Liseler arası bisiklet ve koşu yarışması festivali Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ’ın verdiği start ile başladı. Festivalde erkekler ve kızlar bisiklet ve koşuda dereceye girmek için kıyasıya yarıştılar.

4 kategoride yapılan 2. Ahmed-i Hani Liseler arası bisiklet ve koşu yarışması festivalinde koşuda, kızlar bin 500 metrede,  erkekler 2 bin metrede yarışırken bisiklet yarışında, kız ve erkek lise öğrencileri 2 bin 500 metrede kazanmak için pedal çevirdi.

Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ’ın start vermesiyle başlayan ve Elbeyli Mahallesi yolunda düzenlenen koşuda kızlarda birinciliği Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi Rabia AKAR, ikinciliği Kızıltepe Spor Lisesi öğrencisi Mekiye KÖMÜRCÜ, üçüncülüğü ise Kızıltepe Anadolu Lisesi öğrencisi Zelal DEMİR aldı. Koşuda erkeklerde birinciliği Kızıltepe Spor Lisesi öğrencisi Mehmet GEZER, ikinciliği Kızıltepe Özel Birey Temel Lisesi öğrencisi İzettin KEPENÇ, üçüncülüğü ise Süleyman Solhan Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Baver ABLAK aldı.

Bisiklet yarışlarında ise kızlarda birinciliği Ahmed-i Hani Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Sidar AYDEMİR, ikinciliği Cumhuriyet Anadolu Lisesi Öğrencisi Songül KABASAKALLI, üçüncülüğü ise Mezopotamya Anadolu Lisesi Öğrencisi Kadriye KARADAĞ aldı. Erkeklerde birinciliği Özel Birey Temel Lisesi öğrencisi Haci ATEŞ, ikinciliği Kızıltepe Spor Lisesi öğrencisi Sayim KARADAĞ, üçüncülüğü Özel Nesil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Emrullah TUĞTEKİN aldı.

Yarışmada birincilere Bisiklet, Kupa ve madalya, İkincilere çeyrek altın, kupa ve madalya, üçüncülere ise eşofman takımı, kupa ve madalya ödül olarak verildi.


Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2018, 23:20

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER