banner113

UETD Mardin MÜSİAD Şubesini ziyaret etti.

Avrupa Türk Demokratlar Birliği (UETD )Sivil Toplum ilişkileri Başkanı Fahrettin Kılıçaslan Mardin MÜSİAD Şubesini ziyaret etti. Ziyarette Sivil Toplum Kuruluşları iş Birliği ve ortak çalışma imkanları konuşuldu.

UETD Mardin MÜSİAD Şubesini ziyaret etti.

UETD (Avrupa Türk Demokratlar Birliği) Birliği Başkanı Fahrettin Kılıçaslan, Mardin’de bvir dizi ziyaret kapsamında önem verdikleri MÜSİAD Mardin Şubesini ziyaret etme  imkanı bulduklarını söyledi.  Kılıçaslan, ‘’ UETD olarak amacımız Avrupadaki 10 milyon insanımızın sesi olmaktır. İnsanlarımızın etnik kökeni ve siyasi görüşünü baz almadan yurttaşlarımızın Türkiye’deki insanlarımız ile iletişimini güçlendirmeyi hedefliyoruz. Özellikle yöre halkının yanında olarak ve buradaki STK’lıların ve Almanya’daki STK’lılar ile iletişimini güçlendirip, ortak çalışma alanları yaratmayı hedefliyoruz. Kısaca, bu gün burada Mardin halkı ile Almanya’daki yurttaşlarımız arasında köprü olamayı hedefliyoruz. ‘’dedi.

                Müsiad Mardin Şube Başkanı Mehmet Ali Dündar, UETD Sivil Toplum İlişkileri Başkanı Fahrettin Kılıçaslan’a ziyaretleri için teşekkür ederek,  STK’lıların nerede olursa olsun iş birliği çinde olunması gerektiğini söyledi. Dündar, ‘’Avrupa’da 10 milyona yakın insanımıza ulaşan UETD’nin Türkiye ye yönelik ilişkilerini güçlendirme çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Ülkemizin yaşadığı hassas süreç her kesimin bir arada olması gerekmektedir. Bu tür ziyaretler farklı STK’lıların bir birini tanıma ve iş birliği yapma şansını da beraberinde getirmektir. Şubat ayında MÜSİAD Mardin şubesi olarak Berlin’e çok verimli bir iş gezisi düzenleyip, farklı kesimden gruplarla bir araya gelme şansı bulmuştuk. STK’ların ilişkilerinin ve iş birliğinin sürekliliği en büyük amacımızdır.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2014, 22:33

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER