banner113

Müsiad Mardin’den Kurumlara Ziyaret Çıkarması

MÜSİAD Mardin şubesi yönetim kurulu kurum ziyaretleri kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Müsiad Mardin’den Kurumlara Ziyaret Çıkarması

Özellikle ilimize yani ataması yapılan kurum yöneticileriyle bir araya gelen MÜSİAD, Adalet Komisyonu Başkanı Bülent Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel ,SGK İl Müdür vekili Serdar Erdoğan ,İl Milli Eğitim Müdürü MevlütKuntoğlu ,PTT Başmüdürü Hüseyin Öztürk ,İş Kur Müdür Yardımcısı Abdurrahim Yalçını makamlarında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.  

Konuyla ilgili bir açıklama yapan MÜSİAD Mardin şube başkanı Mehmet Ali Dündar Mardin bürokrasisiyle Mardin temelinde sürekli istişare halinde bulunduklarını ifade etti. Dündar “Mardinimizde görev yapmakta olan kurum amirlerimizi ziyaret ederek kendileriyle tanışıp ,yeni atananlara görevlerinde başarı dileklerimizi ilettik. Bürokrasimizin halka hizmet sunmadaki son yıllarda elde edilen başarı tarafımızdan takdir edilmektedir. Vatandaş ile resim kurumlarımız arasındaki yakınlaşma ve entegrasyonun artması ,bürokrasideki paradigma değişiminin göstergesidir.Kurum yetkililerimizle yaptığımız görüşmelerde daha kaliteli bir hizmetin sağlanabilmesi için herkesin ve herkesimin sorumluluklarını konuştuk” dedi.

“BÜROKRASİ RAPORU HAZIRLIYORUZ”

Onbir yıl sonra MÜSİAD’ın ikinci bürokrasi raporu hazırlığı içinde olduğunu dile getiren Dündar, bu kapsamda ziyaretlerine devam edeceklerini söyledi. Dündar “MÜSİAD Genel Merkezi tarafından ikinci si hazırlanan bürokrasi raporumuz  yıl sonuna doğru kamuoyuyla paylaşılacaktır.bu raporda Türkiyedeki  bürokrasinin son on yılda katettiği gelişim ve yapılması gerekenler kapsamlı bir şekilde kaleme alınacaktır. Bürokrasinin kendi içinde ve vatandaşla ilişkileri , sorunları ve çözüm önerileri , akademik kadroların moderatörlüğünderaporumuzda incelenecektir. bu kapsamda 19 Ağustos 20014 tarihinde, üyelerimizle yapacağımız toplantıda , Üniversiteden bir hocamızın katılımıyla üyelerimizin bu konudaki görüşlerini rapor halinde genel merkezimize iletecez.aynı zamanda ziyaret ettiğimiz kurum amirlerimizin görüşlerinden de yararlanarak daha kapsayıcı bir raporu oluşmasını istiyoruz.Genel Merkezimizce hazırlanacak bu raporda ülke bürokrasisinin ve yetkililerin yararlanmasını umut ediyoruz”dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2014, 00:38

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER