banner113

GENÇ MÜSİAD’ DA BAYRAK DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİ

GençMÜSİAD Mardin Şubesin de bayrak değişimi yaşandı. 3. dönem yönetim kurulu, görevini 4. dönem yönetim kuruluna devretti.

GENÇ MÜSİAD’ DA BAYRAK DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİ

2013 yılı 3. Dönem Yönetim kurulunun faaliyet slaytları ve Genç MÜSİAD tanıtım videosu izlendi. Genel Kurul’a Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan yardımcısı Nureddin Kassap, MÜSİAD Şube Başkanı M.Ali DÜNDAR, Genç MÜSİAD üyeleri katıldı. Açılış konuşmasını Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan yardımcısı Nureddin Kassapyaptı. Kassap konuşmasında, gençlerle bir arada aynı havayı solumaktan ve bu heyecanı paylaşmaktan mutlu olduğunu söyledi. Geçmiş yönetime teşekkür ederken yeni yönetime başarı dileklerini sundu.

Başkan Yardımcısı Sn. Kassap’ın ardından söz alan MÜSİAD Mardin Şube Başkanı M.Ali DÜNDAR; bu devir teslim töreninin bir önceki döneme göre daha çok ve olumlu olacağını çok yol kat ettiklerini, bunun kendisini ve bütün MÜSİAD camiasını mutlu ettiğini kaydetti. Görevini devredecek olan 3. Dönem Genç MÜSİAD Şube Başkanı YILDIZ MÜSİAD’ın bir aile ortamı gibi sıcak ve samimi olduğunu vurguladı. Ayrıca bugüne kadar yaptığı çalışmalarda kendisine destek olan herkese teşekkür eden ve helallik isteyen YILDIZ, konuşmasını noktalarken yeni Başkan ve mesai arkadaşına başarılar dilediğini söyledi. Ardından görevini 4. Dönem Genç MÜSİAD Şube Başkanı Veysel ÖNDEŞ’e devretti.

ÖNDEŞ görevi devralırken, kendisine tevdi edilen görevi kabul etmekten çok mutlu olduğunu, MÜSİAD’ınvizyon ve misyonu çerçevesinde çalışarak daha iyi faaliyetler yapmak istediklerini kaydetti. Ayrıca geçmiş yönetime teşekkür eden Veysel ÖNDEŞ konuklarını selamlayarak konuşmasını noktaladı.

Devir teslim töreninden sonra konuklara yapılan ikramla Genişletilmiş istişare Toplantısı son buldu.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2014, 19:05

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER