Yüksel Koleji Barış ve Kardeşlik Futbol Turnuvasının Şampiyonu Anafartalar Ortaokulu Oldu

Kızıltepe ilçesinde bulunan Yüksel Koleji tarafından düzenlenen ilkokullar ve Ortaokullar arası Barış ve Kardeşlik futbol turnuvası sona erdi.

Yüksel Koleji Barış ve Kardeşlik Futbol Turnuvasının Şampiyonu Anafartalar Ortaokulu Oldu
Turnuva birincileri kupa ve madalyalarını Kaymakam/Belediye başkan vekili Hüseyin Çam’ın elinden aldı.

Bu yıl ilk defa uygulanan ara tatilde hayata geçirilen aktiviteler devam ediyor. Bu kapsamda Kızıltepe özel Yüksel Koleji ilçe’de bulunan ilk ve Ortaokulları arasında 29 takımın katılımı ile gerçekleştirdiği ve 10 gün süren Barış ve Kardeşlik Futbol turnuvası sona erdi. Turnuva ödül törenine İlçe Kaymakamı/Belediye başkan vekili Hüseyin Çam, Ak Parti ilçe başkanı Aydın Yücedağ ile kolej idaresi ve öğretmenleri ile turnuvada dereceye giren takımlar katıldı.

Düzenlenen turnuvada 29 takım arasında dereceye giren takımlara Madalya ve Kupaları Kaymakam/Belediye başkan vekili Hüseyin Çam ile Ak Parti ilçe başkanı Aydın Yücedağ tarafından verildi. Çam ile Yücedağ kolejin böyle bir turnuva düzenlemesi nedeniyle tebrik ederek turnuvada derece giren takımları tebrik ederek başarılar diledi. Törenin ardından protokol üyeleri ile konuklar Koleji gezerek okul hakkında bilgi aldılar.

Düzenledikleri Barış ve Kardeşlik Futbol Turnuvasında ile ilgili olarak Okul idaresi adına açıklamada bulunan M.Ali Ege ile Mesut Yükseloğlu turnuvaya 29 okul katıldığını belirterek,
“Milli Eğitim Bakanlığı ilk defa Kasım’da okulları tatil etti. Amaç öğrencilerin spor, sanat, gezi gibi etkinlikler yapmasıydı. Yüksel koleji olarak hem bakanlığın uygulamasına destek vermek hem de ilçemizde bulunan bütün okulların öğretmen ve öğrencilerinin kaynaşmasını sağlamak için böyle bir turnuvaya ev sahipliği yaptık.” Dediler.

Yüksel Koleji tarafından düzenlenen ve birincilerin kupa ile yarım altın, ikincilerin kupa ile çeyrek altın, üçüncü ve dördüncülerin futbol ve voleybol topu ile ödüllendirildiği turnuvada bütün katılımcılara madalya verildi.

Barış ve Kardeşlik Futbol Turnuvasında dereceye giren takımlar ise şunlar oldu:

İlkokul kategorisinde:
1. Sıtkı Türkoğlu İlkokulu
2. Süleyman Demirel İlkokulu
3. Yüzüncü yıl ilkokulu

Ortaokul kategorisinde:
1. Anafartalar Ortaokulu
2. Cumhuriyet ortaokulu
3. Süleyman Demirel ortaokulu

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2019, 10:04

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER