Yaman, Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, 2019-2020 eğitim öğretim yılı birinci kanaat dönem sonu münasebetiyle öğrencilere karne dağıttı.

Yaman, Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu
 

Anafartalar İlkokulunda düzenlenen törene Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, İl Milli Eğitim Müdürü Şehmus Sümer, Artuklu İlçe Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, kurum müdürleri, öğrenci ve veliler katıldı. 

Sınıfları gezen Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Yaman, Valilik ve Büyükşehir Belediyesinin öğrencilere hazırlamış olduğu hediyelerle birlikte öğrencilere karne dağıttı. Yaman, öğrenci ve velilerle fotoğraf çektirdi.

-250 binin üzerinde öğrenci karne aldı

Mardin’de 250 binin üzerinde öğrencinin karne aldığına değinen Yaman, “Bugün yavrularımızın birinci yarıyıl dönemi bitti ve karnelerini verdik. 250 binin üzerinde öğrencimiz var. Öğrencilere tavsiyemiz tatil vesilesi ile dinlenmeleri, görmedikleri yerleri gezmeleri, bol bol kitap okumaları ve ikinci yarıyıla rahat içinde hazırlanmaları. Daha çok oyun oynamalarını, spor yapmalarını ve daha çok aktivite yapmalarını istiyoruz” dedi.

Yaman, şöyle devam etti: “Buna ilişkinde Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak önlemimizi aldık. Değişik aktiviteler oluşturuyoruz. Çocuklarımız için buz pateni getirdik. İnşallah bu tatilde onları buz pateni ile tanıştıracağız. Birinci yarıyılın başarılı geçtiğine inanıyorum inşallah ikinci yarıyılda öyle olacak. Biz her zaman öğrenci ve velilerimizin yanında olacağız. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum”

Bir süre öğretmenlerle sohbet ederek öğrencilerin durumu hakkında bilgi alan Yaman, daha sonra okuldan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2020, 23:33

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER