TEOG soruları ve cevapları açıklandı

MEB tarafından Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sistemi kapsamında, 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen birinci dönem ortak sınavları soruları ve cevapları açıklandı.

TEOG soruları ve cevapları açıklandı
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen birinci dönem ortak sınavları sona erdi.

BİRİNCİ DÖNEM ORTAK SINAVLARI SONA ERDİ

Ortak sınavlar kapsamında, dün Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, bugün ise Fen ve Teknoloji, T.C inkılap tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil yazılıları gerçekleştirildi. Bugün gerçekleştirilen oturumla, birinci dönem ortak sınavları sona erdi.

SINAV SÜRESİ 40 DAKİKA

Ortak sınavlarda, her ders için çoktan seçmeli 20 soru soruldu. Değerlendirmede yanlış cevap sayısı doğru cevap sayısını etkilemeyecek. Sınavlarda, öğrencilere A, B, C ve D kitapçığı olmak üzere dört kitapçık verildi. Sınav süresi her ders için 40 dakika oldu.

ORTAK SINAVLARA GİREMEYENLER MAZERET SINAVINA ALINACAK

Milli Eğitim Bakanlığı, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sistemi kapsamında, 8. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen birinci dönem ortak sınavlarına, olumsuz hava koşulları nedeniyle giremeyen öğrencilerin 13-14 Aralık'ta mazeret sınavına alınacağını açıkladı.

http://www.hurhaber.com/

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2014, 00:33

derik47

YORUM EKLE
YORUMLAR
neşe demir
neşe demir - 9 yıl Önce

teog sınavı ne zaman açıklan karapürçek orta okulu soruyor

SIRADAKİ HABER