SÜMER, İNGİLİZCE ŞARKI YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİNİ VERDİ.

Kızıltepe Özcan Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde Mardin'de genelinde ortaokul öğrencileri arasında İngilizce Şarkı yarışması düzenlendi. Ö

SÜMER, İNGİLİZCE ŞARKI YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİNİ VERDİ.

Kızıltepe Özcan Yıldız Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde Mardin'de genelinde ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen #EvdeKal Online İngilizce Şarkı yarışmasına 46 okul katılım sağladı. İl MEM Müdür Şehmus SÜMER, Maarif Müfettişleri Başkanı Süleyman AKIN, Müdür yardımcıları, Şube Müdürleri ve yarışmada dereceye giren okullarımızı temsilen yönetici, danışman, veli ve öğrencilerin katılımı ile Müdürlüğümüzde ödül töreni düzenlendi.

  düller, plaket ve katılım belgeleri İl MEM Şehmus SÜMER tarafından takdim edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Şehmus SÜMER yarışmayla ilgili olarak: " Uzaktan eğitim sürecine katkı sağlamak adına öğrencilerin evden katılabileceği, yeteneklerini sergilerken ayrı zamanda eğitici olan etkinlikler yapılmasını önemsiyor ve destekliyoruz. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, yarışmayı koordine eden yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.


1.       1.  Nisa YALINIZOĞLU                                           Kızıltepe Tepebaşı Ortaokulu

2.       2.Sedef YEŞİLMEN                                                Kızıltepe Çağın Etik Koleji

3.       3.Selva ALTUNDAL  ve  Sümeyye ALTUNDAL           Kızıltepe Mehmet Akif İnan Ortaokulu

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2020, 13:18

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER