banner113

Süleyman Demirel 1. Sınıf Öğrencileri Okuma Bayramı Şenliği Yaptı

Süleyman Demirel İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri tarafından ‘Okuma Bayramı Şenliği’ düzenlendi.

Süleyman Demirel 1. Sınıf Öğrencileri Okuma Bayramı Şenliği Yaptı

Kızıltepe Süleyman Demirel İlkokulu bahçesinde yapılan 6 sınıf, 6 öğretmen ve 150 öğrencinin katılımıyla ‘Okuma Bayramı’ etkinliği gerçekleştirildi.
Birinci sınıfa giden 2 öğrencinin sunuculuğunu gerçekleştirdiği programa yoğun veli ve öğrenci katılımının sağlandığı görüldü.Yaklaşık 1.5 saat süren ve Danslar,Rontlar,Şiir ve halayların sergilendiği etkinlik okulun folklor ekibinin sahneye çıkmasıyla son buldu.Bahçeyi hınca hınç dolduran aile bireyleri ise onları en mutlu günlerinde görüntülemek için yoğun çaba gösterdi.

Okul Müdürü Faysal ERCAN; "1.Sınıf öğrencilerimizin sadece  okuma-yazma öğrenmesi değil sosyal bir birey olmaları,özgüvenlerini kazanmaları için bu tür etkinliklere büyük önem veriyoruz.Emeği geçen tüm öğretmenlerime teşekkür ederim"dedi.

1/B Sınıfı öğretmenlerinden Abdulhekim GÖKTAŞ ise ;"Sosyal etkinlikler çocukların yeteneklerini ortaya dökmelerinde, kendilerine güven vermede çok etkilidir.Bu yıl özellikle ilk okuma ve yazma eğitimi alarak hayatlarında önemli bir değişime imza atan 1. sınıf öğrencilerimiz ve aileleri için oldukça zorlu geçti. Ancak bu zorluğu başarıyla aştılar. Sene başından bu yana çocuklarımız çok çalıştı.Görevlerini layıkıyla yerine getirdi. Öğrencilerimize ve bize destek olan bütün velilerimize tek tek teşekkür ediyorum.”dedi.



Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2015, 15:44

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER