SARI BAŞKANLIĞINDA MARDİN VE İLÇELERİNDE OKUL MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Mardin ve ilçelerinde görev yapan Okul Müdürleriyle, bir araya gelerek genel değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

SARI BAŞKANLIĞINDA MARDİN VE İLÇELERİNDE  OKUL MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI
 SARI, “Bulunduğumuz makamlar, üzerimize büyük sorumluluklar yüklemektedir. Bu durum okullarımızın kalitesini ve öğrencilerimizin niteliklerini arttırma hususunda siz değerli hocalarımıza büyük görevler düşmektedir. Okullarımızın eğitimini şekillendirecek olanlar sizlersiniz. Bulunduğunuz makamlar var olan problemleri çözüme kavuşturma makamıdır. Bunun için yüreğimizi ortaya koymalıyız ki yapabileceklerimizin en iyisini yapmaya muvaffak olalım. Hedefimiz Vatanını milletini seven, elinden ve dilinden zarar gelmeyen bir nesil yetiştirmektir. Bütün öğrencilerimizin iyi yetişmesi ülkemizin ve geleceğimizin ihyasına vesile olacaktır
Bizler devletin diğer memurlarından farklı olarak bizlere emanet edilen çocuklarımızın geleceği için varız. Devletimizin emaneti okullarımız, öğretmenlerimiz ve çocuklarımızın yükü ve sorumluluğu siz okul yöneticilerinin omuzlarındadır. Öğrencilerimize milli şuurumuzu, vatan ve bayrak sevgisini kazandıracak ilk basamağın okullarımız olduğunu milli şuur ile donatılmış ve manevi değerlerine bağlı, insanlığa faydalı bir nesil yetiştirecek eğitim ordusunun dinamizmini yönetecek olan okul müdürlerimizin üstün bir gayret ve çaba içerisinde olacağı inancındayım.

Eğitimin bir gönül işi olduğunu, daha kaliteli bir eğitime  okul müdürlerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve diğer paydaşlarımızın gayreti ve desteği ile ulaşılabileceğini bu durum okullarımızın kalitesini ve öğrencilerimizin niteliklerini arttırma hususunda siz değerli hocalarımıza büyük görevler düşmektedir. Okullarımızın eğitimini şekillendirecek olanlar sizlersiniz. Bulunduğunuz makamlar var olan problemleri çözüme kavuşturma makamıdır Bunun için yüreğimizi ortaya koymalıyız ki yapabileceklerimizin en iyisini yapmaya muvaffak olalım.” dedi.   

 Toplantı, okul müdürlerimizin görüş, öneri ve taleplerini belirtmesinin ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2019, 16:34

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER