Prof. Dr. Necati Cemaloğlu,Mardin’de Öğretmenlerle Buluşacak

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necati Cemaloğlu ile Mardin'li Eğitimcilerle buluşacak.

Prof. Dr. Necati Cemaloğlu,Mardin’de Öğretmenlerle Buluşacak


Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü YouTube kanalında  18 Haziran Perşembe günü  saat 21.00’da Moderatörlüğünü Mehmet Al DEMİR’in yapacağı  Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necati Cemaloğlu ile  Mardin Eğitim dünyasıyla buluşacak.

 
Yılda 100’ün üzerinde eğitim, yönetim ve denetim üzerine konferans veren Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necati Cemaloğluözelikle  Pandemi sürecinde birçok ilin programlarına katıldı.


Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Şehmus SÜMER, il genelinde öğretmen ve öğrencilerimize online hizmet içi eğitimlerimizin sürekli devam edeceğini belirti.

Korona virüs (COVİD-19) salgını kapsamında okullara verilen aranın ardından öğretmenlerde öğrenciler için çeşitli faaliyetler yürütürken, Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü de hem öğrenciler hem de öğretmenler için online hizmet içi eğitim programı düzenliyor. Uzaktan eğitim süreci yaşanılan günlerde eğitimi ihmal etmeyen değerli öğretmenlerimiz  için de  eğitim programı düzenlendiğini dile getiren Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Şehmus SÜMER, "Değerli meslektaşlarım, uzaktan eğitim sürecini yaşadığımız bu günlerde eğitimin hiç bir aşamasını ihmal etmeden ve aksatmadan faaliyetlerimizi sürdürmeye gayret ediyoruz. Bu noktada siz değerli meslektaşlarımızın hizmetiçi eğitimini de önemsiyor, uzaktan eğitim sürecinde bizlere pozitif katkı sağlayacak eğitimlere ara vermeden devam ediyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2020, 00:28

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER