Prof. Batı Kızıltepe’de Eğitimcilere Seminer Verdi

Mardin Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Mardin il milli eğitim müdürlüğünce Mardin’e davet edilen Prof. Dr. Uğur Batı Kızıltepe’de görev yapan okul idarecileri ile öğretmenlere konferans verdi.

Prof. Batı Kızıltepe’de Eğitimcilere Seminer Verdi

Mardin yolu üzerinde bulunan Şehit Şeyhmuz Demir Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen “Öğrenmenin Biyolojik Saati” konulu konferansa Kızıltepe ilçesinde görev yapan okul idarecileri ile öğretmenler katıldı. Prof. Dr. Uğur Batı tarafından verilen ve yaklaşık 2 saat süren konferansta Beynimiz, Karar Bilimi, Öğrenme, Örüntü ve Deneyim Bilgileri konularını içeren eğitim semineri katılımcılar tarafından dikkatle takip edilip büyük ilgi ve beğeni gördü.

Konferansa İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Az, Şube müdürleri, Okul idarecileri ve öğretmenler katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesine konferansı organize etmeleri ve verdikleri destekten dolayı teşekkür ederken, Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Az konferans bitiminde Prof. Dr. Uğur Batı’ya günün anısına bir tablo hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2018, 08:49

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER