Minik Enes, 23 Nisan’da İlçe Milli Egitim Müdürü Oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinlikleri kapsaminda . Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali AZ’ı makaminda ziyaret eden Anafartalar İlkokulu ögrencilerinden Enes Ceylan, kisa sürede de olsa İlçe Milli Egitim Müdürlügü koltuguna oturmanin heyecani ve mutlulugunu yasadi.

Minik Enes, 23 Nisan’da İlçe Milli Egitim Müdürü Oldu

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle dün protokol üyeleri makamları çocuklara devretti. Anafartalar İlkokulu ögrencilerinden Enes Ceylan’a

makamını  devreden AZ  “Şu  andan  itibaren  Millî  Eğitim  Müdürü  sensin.Ne  gibi  çalışmalar  yapmak  istersin ”  dedi.

 

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali AZ’ın makamına oturan Enes Ceylan okul bahçe duvarı ve konferans salonuna bakım yapılmasını  istedi. Ayrıca Okullarda  sınavlara  hazırlık  amaçlı  kursların  ve  sportif ve kültürel   faaliyetlerin  daha  çok  yaygın  hale  getirilmesi  için  çalışmalar  yapılmasının talimatını verdi.

 

Ziyaret esnasında Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü birimlerini gezen   minik Enes birimlerin işleyişi hakkında bilgi aldı.

 

Kısa bir süre İlçe Milli Egitim Müdürlügü koltugunu minik Enes’e devreden Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali AZ, “Çocuklarımız bizlerin umut ısıgıdır. Milli birlik ve beraberlik içinde yürüyecek olan çocuklarımız ülkemizin aydınlık gelecegidir. Onlar için ne kadar çalışsak azdır. Çocuklarımıza çok güvenmemiz ve  onlar için çok çalısmamız gerekir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm milletimize kutlu olsun” dedi.

 

Ziyaret sonunda minik Enes’e çesitli hediyeler veren Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali AZ, minik Enes’i öperek ugurladı.




Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2016, 15:11

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER