Milli Eğitim Müdürü Sarı, Nusaybin’deki okulları ziyaret etti

Mardin İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Sarı Nusaybin’deki Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Sarı, Nusaybin’deki okulları ziyaret etti
2017-2018 eğitim öğretim yılının açılması vesilesi ile Cumhuriyet İlkokulunda öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Sarı “Yeni eğitim öğretim yılının genelde ülkemize özelde de şehrimize ve size hayırlı olmasını diliyorum. Nusaybin ilçemizde yaşadığımız sıkıntıları hamdolsun atlatıyoruz. Devlet ve vatandaş el ele vererek yaralarımızı sardık, sarmaya devam ediyoruz hamdolsun. Temel eğitimde görevli siz değerli öğretmenlerimizin sorumlulukları çok fazla. Sizler geleceğin Türkiye’sini şekillendiriyorsunuz. Her öğrenciyi kendi evladımız gibi görmezsek bu mesleği hakkıyla yapmış olmayız. Biz Millî Eğitim Müdürlüğü olarak sizlerin hizmetinizdeyiz. Her türlü sorun ve sıkıntılarınızda hiç çekinmeden bize gelebilirsiniz. Bizler sizlere hizmet için buradayız.
Bizim boşa harcayacak bir saniyemiz bile yok. Zaman hızla akıyor. Yeni eğitim öğretim yılının ikinci haftasını da bitirdik. Zamanın darlığına rağmen bizim yapacak çok işimiz var. Aramıza yeni katılan öğretmenlere de hoş geldin diyerek 2017-2018 eğitim öğretim yılının hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Ziyaret esnasında Sarı’ya Nusaybin İlçe Millî Eğitim Müdürü Ümit Çetin ve İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Tekin ORUÇ eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2017, 15:28

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER