banner113

Milli Eğitim Müdürü Genç, Eğitim Sendikalarını Ziyaret Etti

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç, Eğitim Sen ve Eğitim Bir-Sen Kızıltepe şubelerini ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Genç, Eğitim Sendikalarını Ziyaret Etti

İlçe Milli Eğitim Müdürü Genç, Eğitim Sen Kızıltepe Şubesi Başkanı Hamit Güngör ve Eğitim Bir-Sen Kızıltepe şubesi başkanı Tarık Yılmaz ile sendika yöneticileri tarafından karşılandı.

 

Ziyaret edilen sendikalarda sendika başkanı, yöneticileri ve üyeleri ile bir araya gelen Sayın Genç, Eğitim-Öğretim kapsamında yaşanan sorunlar ve çözümleri konularında karşılıklı olarak görüş alış verişinde bulunuldu.Sendika Başkanları Yılmaz ve Güngör ziyarettinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç’e teşekkür ettiler.

 

Ziyaretlerden sonra açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç: “İlçede faaliyet gösteren bazı sendikalarımızı ziyarette bulunarak Eğitim sendikaları yöneticileri ve üyeleri ile bir araya geldik. Eğitim-Öğretim kapsamında yaşanan sorunlar ve çözümleri konularında karşılıklı olarak görüş alış verişinde bulunarak ilçedeki eğitim durumu hakkında konuştuk. Bizler ilçemizdeki eğitimin en güzel ve kaliteli bir şekilde öğrencilerimize verilmesi için gereken çabayı gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2014, 08:24

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER