Mardin’de Ortaöğretime Geçiş Tercih Ve Yerleştirme Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Mardin’de Ortaöğretime Geçiş Tercih Ve Yerleştirme Bilgilendirme Toplantısı İl Millî Eğitim Müdürü Sarı Başkanlığında Yapıldı

Mardin’de Ortaöğretime Geçiş Tercih Ve Yerleştirme Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
   2018 Merkezi Sınav ve Yerel Yerleştirme ile Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu doğrultusunda İl Millî Eğitim Müdürü Yakup SARI başkanlığında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

     SARI’nın başkanlığında Artuklu Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya İlçe Millî Eğitim Müdürleri, Sorumlu Şube Müdürleri, Mardin’de bulunan tüm Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokullarında görevli okul müdürleri, Tüm Ortaöğretim Kurumlarının müdürleri ile tercih işlemlerinden sorumlu rehber öğretmenler katıldı.

      SARI, Ortaöğretime Geçiş Sistemi ile ilgili ilimizde yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. SARI, bu yıl ilk kez uygulanacak sistemle ilgili İlçe Millî Eğitim Müdürlüklerimiz ile koordineli bir şekilde her türlü tedbirin alındığını ve hiçbir sıkıntının yaşanmayacağını belirtti.

      SARI’nın konuşmasının ardından İl Millî eğitim Müdür Yardımcımız Hüseyin AKDAĞ ve RAM rehberlik öğretmenlerimiz tarafından Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu hakkında bilgilendirici sunum yapıldı.

29-06-201829-06-201829-06-2018

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2018, 15:49

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER