banner113

Mardin’de İmam Hatip Liseleri Kitap Okuma Yarışması Yapıldı

Mardin İl Geneli İmam Hatip Liseleri Kitap Okuma Yarışması Büyük Bir Katılımla Gerçekleştirildi.

Mardin’de İmam Hatip Liseleri Kitap Okuma Yarışması Yapıldı

Mardin İl Geneli İmam Hatip Liseleri Kitap Okuma Yarışması hazırlık sürecinde, yarışma kitapları komisyon tarafından özenle seçildi, daha sonra bu kitaplar ikinci bir komisyon tarafından okunup kitaplardan sorular çıkarıldı, bu sorular da büyük bir özenle elemelerden geçirildi, soruların hazırlık ve basım aşaması büyük bir gizlilik içinde gerçekleştirildi.

13 Nisan 2014 Pazar günü saat 10.00’da Mardin’e bağlı 10 ilçemizden tüm imam hatip liselerinin ön elemeden geçen öğrencileri daha önce belirlenen 20 seçkin eserden sorumlu tutularak yarışmaya katıldılar. İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi tarafından organize edilen yarışma; İl Milli Eğitim Müdürümüz, ilgili şube müdürleri ve gönüllü olarak gözetmenlik yapan öğretmenlerimizin katılımı ile büyük bir ciddiyetle gerçekleştirildi.

Yarışma Sonucunda Mardin Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden YAKUP ATAÇ, BİRİNCİ; Midyat Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden ESRA YUSUFOĞLU, İKİNCİ; Midyat Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinden NESİBE SALMAN, ÜÇÜNCÜ Oldu.

Birinci Olan Öğrencimiz İspanya Seyahati; İkinci Olan Öğrencimiz Umre Ziyareti; Üçüncü Olan Öğrencimiz İse Dizüstü Bilgisayar Kazandılar.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2014, 19:49

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER