banner113

Mardin'de Gençler Arası Bilgi Yarışması Sona Erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye Geneli düzenlenen, Gençler Arası Bilgi Yarışması İl Birinciliği Yarışmaları yapıldı.

Mardin'de Gençler Arası Bilgi Yarışması Sona Erdi
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Kültür ve Sanat Yarışmaları adı altında “Kim Bilir” sloganıyla Türkiye Geneli düzenlenen Gençlik Merkezleri Arası Bilgi Yarışması İl Birinciliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı faaliyet gösteren  Gençlik Merkezinde yapıldı.

Lise ve Üniversite grubundaki gençlerin katılımlarıyla iki farklı kategorideki bilgi yarışmasında il birinciliğini kazanan gençler Haziran ayında Elazığ’da gerçekleştirilecek olan bölge finallerinde Mardin’ı temsil edecekler. Lise kategorisinde Kızıltepe Fen Lisesi  birinci olurken,Kızıltepe Cumhuriyet Anadolu Lisesi  İkinci, oldu.

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan, Gençler Arası Bilgi Yarışması il finallerinde 1.ve 2. olan  öğrencileri tebrik etti.


Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan,, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Türkiye geneli yapılan  ilçemizden  katılım sağlamaları bizleri gerçekten çok mutlu ediyor.. İnşallah bu güzel projelerle ilçemizden başarılı sonuçlar alarak yarı final ve final yarışmalarına katılan arkadaşlarımız ilimize oradan da güzel sonuçlar ile döneceklerdir. Ben şimdiden bu yarışmalara katılan bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyor, kendilerine ilimiz ve ilçemiz adına katılacakları yarı final ve final yarışmalarında ise başarılar diliyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2021, 23:11

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER