Kızıltepe'de Tüm Okullar LGS'ye Hazır

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 8. sınıf öğrencilerine yönelik Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav için Kızıltepe Milli Eğitim Müdürlüğünde tüm hazırlıklar tamamlandı.

Kızıltepe'de Tüm Okullar LGS'ye Hazır
Kızıltepe  Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan başkanlığında, Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Sabri Özdemir’in de katılımıyla sınav yapılacak olan okullarımızın müdürleriyle, sosyal mesafe dikkat edilerek son toplantımız gerçekleştirildi

Yarın yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesinde Kızıltepe  ilçe merkezi ve köylerinde sınav yapılacak okullar dezenfekte edilip ilaçlanarak sınava hazır hale getirildi.
Kızıltepe  Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan, Korna virüse karşı LGS öncesi okulların dezenfekte edildiğini belirterek, “Pandemi döneminde uygulanacak olan sınav öncesinde ekiplerimiz sınav yapılacak okullarda öğrencilerimizin daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda sınava girmeleri için ilaçlama ve dezenfekte çalışması yaptı.Öğrencilerimiz ve velilerimiz rahat olsun. Müdürlük olarak sınavların yapılacağı okullarda gereken tedbirleri aldık. Çocuklarımızın sınavlarını etkileyecek herhangi olumsuz bir durumla karşılaşmamak için her türlü önlemimizi almış bulunuyoruz. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2020, 00:28

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER