Kızıltepe’de Tablet Dağıtımına Başlandı

Milli Eğitim Bakanlığı'nca Kızıltepe’de ki öğrencilere verilmek üzere gönderilen 3241 adet tablet bilgisayar dağıtımı başladı.

Kızıltepe’de  Tablet Dağıtımına Başlandı

MEB’in  öğrencilere tablet dağıtım  süreci  devam ediyor. Bakanlık tarafından gönderilen 3 bin 241 tablet belirlenen öğrencilere ulaştırılmak üzere okul müdürlerine teslim edildi.

Tabletlerin okul müdürlüklerine teslim edildiğini aktaran Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan, “Öğrencilerimizin uzaktan eğitim almak durumuyla karşı karşıya kalması gerçeğinden hareketle Bugün Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından gönderilen tabletleri  okul müdürlerimize teslim ettik.3 bin 241  adet tablet elimize ulaşmış durumda. Bu dönem anlaşılıyor ki çocuklarımıza hem yüzyüze hem de uzaktan eğitim ile eğitime devam etmek zorunda kalacağız. İnşallah umut edelim ve gayret gösterelim ki kurallara uymak suretiyle çocuklarımız tamamiylen okullarına kavuşsunlar. Çocukların eğitim ve öğretiminin aksamaması için elimizden gelen tedbirleri almaya devam ediyoruz. Onların hayatını, yaşamını kolaylaştıracak bir sürü tedbirimiz var. Ama alınan tedbirlere uyduğumuz sürece inanıyorum ki bu hastalık biter ve tüm ülkemizde yüz yüze eğitime tam anlamıyla geçeceğiz. Çocuklarımız, öğrencilerimiz öğretmenleriyle, okullarıyla eskisi gibi buluşacak.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2021, 21:44

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER