banner113

Kızıltepe Yasam Boyu Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Açıldı

Kızıltepe Yasam Boyu Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği düzenlenen tanıtım kokteyliyle açılışı yapıldı.

Kızıltepe Yasam Boyu Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Açıldı

Derneğin açılışı  dernek merkezinde  yapılan programla yapıldı. Açılışa ilçe Milli Egitim Mudur vekili Ahmet Aslan, Sube mudurleri, Kızıltepe STK platformu başkanı M Serif Oter, ,Sendika Başkanları,Halk Eğitim Müdürü Hadi Gökdemir, Kurum amirleri,dernek üyeleri ve çok sayıda misafirler katıldı.

 Derneğin kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında bilgi verildi. Kızıltepe STK platformu başkanı M Serif Oter, söz alarak STK’ların gücü ve derneğin faaliyetleri hakında konuştu.

 platformu Baskani M Serif ÖTER ,.Program kurdela kesimi ,yardima muhtac aileler icin hazirlanan gida kolilerinin dagitimi ve acilis kokteyli ile devam etti.

 Açılış programına ilgi yoğundu. Dernek başkanı M Sıddık Kaya dernek hakkında şu açıklamlarda bulundu.” Derneğimiz ilçemizde eğitim ve öğretim alanında faaliyet gösterecek olan bir sivil toplum kuruluşudur. Kızıltepe 'de eğitime önem veren, büyük fedakarlıklarla öğrencilerini eğiten öğretmenlerimizi bir çatı altında toplayarak, eğitime yeni bir soluk getirmek istiyoruz. Bireysel ve sosyal sorumluluklarımızın farkında olan Kızıltepe’li eğitimciler olarak böyle bir derneği açmaya karar verdik.Değişen dünya şartlarında değişmeyen sorumluluklarımızın bilinciyle yola koyulduk.Sorumluluğumuz ağır ve yolumuz uzundur.Böyle bir programda  bizleri yalnız bırakmayıp programa katılanlara teşekkür ederim”dedi..

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2014, 00:53

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER